Ana Maria Ricov ima novi brend SHIBESU // da ti i tvoj pas budete obučeni MATCHY-MATCHY

  Svijet je relativno nedavno poludio za matchy matchy kombinacijama sa psima – ova ideja pojavit će se kad-tad mnogim vlasnicima ovih divnih životinja. Pojavila se i našoj dizajnerici Ani koja je potom odlučila proširiti biznis. Nakon 14 godina kreiranja za ljude, ona radi i za naše najdraže ljubimce.

  web MG 5879 Edit

  - Vrlo sam aktivan tip i slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi sa svojom životnom suputnicom, irskom setericom Shibom. Šume, planine, obale rijeka i mora naša su najdraža mjesta za igru i sanjarenja. Nastojim maksimalno provoditi vrijeme u čovjekovom prirodnom habitatu – prirodi. U turbulentnoj godini koja je iza nas zaiskrila je ideja o pokretanju novog brenda Shibesu koji je apsolutno i usko usmjeren upravo na takav koncept života, na opušteno bivanje u prirodi sa svojim najdražima – izjavila je Ana Maria Ricov i predstavila brend Shibesu.

  web MG 4679 Edit

  A da bismo vani uistinu bili svaki dan, nekad naš pas treba nešto vodootporno, pa je Ana osmislila kabanice, ruksake i slične stvarčice. Ima dosta kombinacija za vlasnika i psa, nešto što izgleda tako divno da su njezine stvari već postale super hit među dog loversima.

  web MG 4414 Edit

  - Koristim tkanine od recikliranih materijala, a u tisku se koriste ekološki prihvatljive i biorazgradive boje na bazi vode – veli Ana Maria te dodaje da radi po narudžbi. Naravno, ne samo da je to eko, već i vama i vašem peseku sve treba pristajati kao – saliveno.

  web MG 5487 Edit

  Svi modeli dostupni su na webshopu www.shibesu.com te u Shibesu showroomu na lokaciji Vodnikova 8, Zagreb.

  Foto: Doris Fatur

  https://www.instagram.com/shibesu_store/

  web MG 5103 Edit

   web MG 4853 Edit

  web MG 4978 Edit

  web MG 5747 Edit

  web MG 5791 Edit

  web MG 4555 Edit

  web MG 5888 Edit