MEISTER THE LÖK // Lana Puljić napravila je cool bombericu u samo 100 komada

  Nosi se na dvije strane, narančasto-zelene kombinacije boja, a potpisuje je brend Lokomotiva, odnosno Lana Puljić. Tekstil je vodootporan, od posebnog tehnološkog materijala.

  Lana Puljić 1 by Matej Grgić

  Lana Puljić

  Svaka bomberica ima redni broj, u maniri limitiranih kreacija.

  Lana je prodaje na svom webshopu, a kreacija je nastala u suradnji s Jägermeisterom i predstavljena preksinoć u zagrebačkom A Most unusual gardenu.

  Vanillaz Lana Puljić Nadine Kramarić Dorijan Skoblar i Stella Mešić by Jan Humski

  Vanillaz, Lana Puljić, Nadine Kramarić, Dorijan Skoblar i Stella Mešić by Jan Humski

  - Suradnja je došla nekako prirodno, vjerujem zbog toga što su i Lokomotiva i Jägermeister brendovi koji se obraćaju osobama s izraženom osobnošću, individualnošću, buntom i karakterom. Zbog toga smo željeli utjeloviti identitet ova dva brenda i utkati DNK Jägermeistera i Lokomotive u nešto opipljivo, pritom poštujući postulate na kojima počivaju oba brenda – izjavila je Lana Puljić iz Lokomotive.

  Nadine Kramarić i Lana Puljić 1 by Matej Grgić

  Nadine Kramarić i Lana Puljić

  Sto gostiju uživalo je i u signature koktelima na bazi Jägermeistera i Jägermeister Scharfa koje su osmislili Dorijan Skoblar i Miro Kljajić, a nakon koktela su na red došli i kolačići s potpisom Ivane Čuljak iz Neka jedu kolače, ponovno, inspirirani Scharfom i Originalom. Uzvanike su zabavljali Marko i Miha iz elektroničkog dua Vanillaz koji su, između ostaloga, predstavili i remix pjesme Meet her at the Loveparade koji je nastao u suradnji s Jägermeisterom.

  Dorijan Skoblar Stella Mešić Vanillaz Lana Puljić by Matej Grgić

  Dorijan Skoblar, Stella Mešić, Vanillaz, Lana Puljić

  Jägermeister kokteli by Matej GrgićLokomotiva x Jägermeister 3 by Matej Grgić

  Foto Matej Grgić