ETNA MAAR // Andrijana Subotić Pjajčik donosi 'RENEW, REPEAT' kolekciju u znaku održivosti i recikliranja

   - Trend održivosti i recikliranja najviše posljednjih godina odrazio u modnom svijetu. Tako je i ova kolekcija simboličnog naziva  „obnovi , ponovi „ nastala iz već postojećih krojeva prijašnjih kolekcija i materijala iz starih resursa , gdje se unatoč ponovljenom kroju ili materijalu ipak dobila jedna nova modna priča – javlja Andrijana Subotić Pjajčik, autorica brenda Etna Maar.

  AW21 P6

  Autorica ističe da nakon sezone predimenzioniranih, opuštenijih oblika, za ovu zimu predlaže više strukture i ženstvenosti.

  AW21 D14 cr

  - Mekana pletiva, haljine od umjetne kože i plisirane tkanine, kaputi s umjetnim krznom i štepane jakne, sve su to modeli koji se mogu međusobno kombinirati dajući osobi obnovljeni styling, a da pritom ne gubi na udobnosti i praktičnosti – komentira autorica.

  AW21 C4

  Andrijana Subotić Pjajčik ima imidž autorice koja konstantno ističe komociju i poštivanje tijela i pokreta, njezine je stvari lako kombinirati, pa i iz raznih sezona.

  foto 2

  Stil koji predlaže je umiven tamnim tonovima, no tu su razne teksture i načini površinske obrade tekstila koje u silueti čine zanimljivu, ponekad avangardu, likovnu igru. A opet, sve je udobno, jer to je zakon broj jedan.

  Foto. Aleksandar Selak
  Model Dea Maretić
  Make up -Profokus

  AW21 V3 foto 1foto 3 crphoto1 crphoto3 crphoto5 crphoto6 crphoto7 crphoto8 cr