Username *
Password *
Remember Me

Jednog dana, ne tako davno, rajfovi su dobili krila, a na kopčama je naraslo perje. Ovaj prekrasan trend opet je u opticaju, tvrdi kreativna ekipa švedskog magazina Bon. Obradili su temu najljepših pokrivala za kosu, kroz fotografije Julie Hette.

3

Modeli Ellinore Erichsen, Ingrid Krzeszewski i Lovisa Hellners pokazale su svu dražest modnog dodatka koji je drugačiji od drugih. Kako smo više puta naglašavali, studeni i prosinac su mjeseci slavlja, uživanja u stiliziranju i apsolutnog ukrašavanja, kretanja u nekom širem modnom području, gdje inače ne zalazimo…

Svi koji su se ikad poželjeli kititi tuđim perjem zasigurno su se zapitali, što odjenuti uz nešto tako atraktivno? Stilist Marcus Söder predlaže jednostavnost – muške košulje, sakoi čistih linija, klasičan pamuk, decentan uzorak i sve ono što dopušta ovako nesvakidašnjem detalju da se propisno istakne.

Prema tome, odlučite li kosu ukrasiti nekom drangulijom inspiriranom pticama ili leptirima (nude ih brojni high-street dućani) osmislite uz to neki cool, jednostavan i pomalo avangardan styling. Da cijela priča bude zaokružena, da modni izričaj bude poseban i upravo ono što nam ponekad treba: luckast i nikad viđen!

1245781112

1320

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location