Username *
Password *
Remember Me

Mračna romantika u znaku neodoljivih latica desila se na novim fotografijama skandinavskog magazina DV Mode – u prvom planu su neodoljivi dramatični ukrasi za kosu koje uzorcima i aplikacijama prate divne toalete.

555

Fotograf Fredrik Wannerstedt zabilježio je senzualnu Åsu Engström okruženu glamuroznim interijerom s naglašenim etno detaljima, a cijela priča u znaku je slavlja i dekadencije. Kreacije, odabir stilistice Mone Norremo, predstavljaju hommage svijetu cvijeća, čipke i nježnog tila, a sve zajedno formula je za apsolutnu ženstvenost koju nam za ovu sezonu sugeriraju brojni svjetski modni dizajneri. Kako naglasiti nježnu stranu vlastite osobnosti? Mona predlaže – izaberite transparentne tkanine s bogatim aplikacijama koje otkrivaju malo kože, strukirane krojeve otvorenih leđa, te detalje poput mašne, cvijeća u kosi i crvenog ruža.

Divan make-up u znaku tamnije crvenih usana i zlatnog sjenila, koja su ove sezone veliki hit, potpisuje Sandra Öjeland, a interijer je uredio Anton Thorsson.

666888frida9

12347