Username *
Password *
Remember Me

Fantastična baza za sve stilove definitivno je crna boja, a ovih je dana nosimo više no inače. Naime, što više robe imamo na sebi, budimo realni, lakše je složiti neku kombinaciju čija je osnova upravo najtamnija nijansa.

tttt
F&F / prshots

Donosimo vam ovomjesečnu mega inspiraciju u našoj super galeriji koja nudi brojna nosiva i svakodnevna rješenja. Moda je postala vrlo demokratična kad je o kombinacijama riječ, osobni stil je pravilo broj jedan. Iako su trendovi opcije i smjernice koje želimo više-manje pratiti, činjenica je da svakome ne stoji sve. Upravo zato oslanjamo se na raspoloženje, a crna je majka svih praktičnih kombinacija. Koja ponekad vapi za bojicama.

Crna plus neka druga boja formula je koja u sebi nosi vječni stil, formula kojoj vjerujemo, nosimo i poštujemo. Tamno plava boja uz crnu znak je ljubitelja avangarde, a s bijelom je nose štovateljice klasike. Zlatna, crvena, žuta i plava crnoj daju dinamiku, a ako ih složite slojevito, doza stilske energije vam je zagarantirana. Kako ih god ponijeli, boje uz crnu djeluju nešto smirenije. Bilo da se radi o različitim odjevnim komadima ili cvjetnom uzorku na tamnoj podlozi.

Mnogi vole kombinaciju crne odjeće i modnih dodataka u boji. To je zahvalna formula jer su koloristički dinamičniji modni detalji uspješan stilski moment koji spašava u brojnim prigodama. Možete čak nositi i crnu odjeću plus žute cipele i plavu torbu – dobit ćete instant chic za sva vremena!

balenciaga prefall2012 26
Balenciaga

giambattista valli prefall 2012 28
Giambattista Valli

gucci fall2012 10
Gucci

no21 2012 12
No 21

prabal gurung 2012 17
Prabal Gurung