Username *
Password *
Remember Me

Nije lako pratiti nove trendove u frizurama, kao što nije lako mijenjati boje sjenila i ruževa u kozmetičkoj torbici svake sezone… Ne samo da nam sve ne pristaje, već su to elementi koje nerijetko smatramo djelićem vlastitog osobnog stila, pa kad ih otkrijemo, ne puštamo ih! Ipak, svako malo, osjetimo potrebu za nekom promjenom, a neke bitne životne situacije kao da nas inspiriraju i stvore želju za novim.

penneys 8137
Zalizana kosa i lagani smokey eyes - super kombinacija

Važno je da nam frizura, u kojem god obliku ili trendu došla, dobro stoji, te da se uklapa u naš stil. No, i ovdje ima prostora za manevar, pa, ako ste spremni za velike ili male promjene, utipkajte broj omiljenog salona i krenite u stilsku avanturu.

- Ove su godine u modi šiške kojima se možemo poigravati na različite načine, od onih ravno i geometrijski rezanih do koso odrezanih šiški koje se mogu čak splesti u romantične i asimetrične pletenice - pojašnjava Maja Misirić, vlasnica zagrebačkog frizerskog studia Monet. - Kad je riječ o dugoj kosi, blagi valovi su i dalje hit jer su bezvremenski simbol romantike i ženstvenosti. Kratka kosa će se ove godine nositi zalizana što omogućuje razne načine poigravanja izgledom. Za poludugu kosu je ove godine must have bob frizura koja može biti sa šiškama ili bez njih, a poželjno je jednu stranu začešljati, ili za one hrabrije, ošišati na undercut - .

Taj famozni undercut došao je sa utjecajem punk trenda koji je već nekoliko sezona snažno prisutan na pistama. Naravno, sve je to povezano, moda i ljepota dio su svjetske karte trendova, te se izmjenjuju ruku pod ruku i zajedno šeću tjednima mode u cijelom svijetu.

- Ove je godine popularna i podignuta kosa, neuredno počešljana sa stražnje strane, dok se prema licu preporučuje minimalizam kako bi ono došlo do izražaja te kako bi se postigao što elegantniji izgled. Spušteni rep se također vraća u modu, a poželjno ga je upotpuniti asimetričnim pletenicama ili ga vezati u čvor - .

Foto: prshots / Penneys, Betty Barclay, East, Missguided, A-wear

missguided4 cr
Valovi u kosi - savršeni za večernji look

east 110
Šiške vole hipi trendove, udobne krojeve i lagane materijale

awear 6 cr
Niski rep savršen je u kombinaciji s malom crnom haljinom!

bettybarclay 621
Uredna frizura, bijela košulja i traperice - ultimativni chic!

N41 SOMEWHERE5
Topliji dani slave i pletenice - kosa počešljana na sredini simbolizira cool etno trendove / Toshinao Kumakura @ Nylon Mexico

NEW YORKER 16a
Podignuta kosa otvorit će lice i dati jednostavnu notu svakoj kombinaciji / New Yorker

penneys 39
Zalizana kosa idealna je uz sportski chic!

penneys 88
Kad punđa poludi, smjestite je na vrh glave i nosite sa stilom!

penneys 8156 cr
Nova lolita nosi pletenicu na stranu i pramenovi koji vise sa strane...

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location