Username *
Password *
Remember Me

Kako crno-bijelo ne bi bilo monotono, dizajneri su se ove sezone ubacili u op-art vlak i odjurili u smjeru svijeta ludih uzoraka koji nas oduševljavaju raznolikošću. Bitan je smjer, a ne boja, kažu autori proljetnih grafizama.

op

Iako su boje, dakako, na ovosezonskim listama trendova, crna i bijela, uz pomoć oštrih uzoraka, postavile su se kao top trend za toplo vrijeme koje nas čeka. I dok je obično situacija pred proljeće nešto drugačija od ove – svi očekuju eksploziju boja – 2013. godina donosi nam crno-bijele kocke i pruge u svim veličinama i širinama.

Ovoga puta tu su temu obradili u pariškom L'Officielu, a kao op-art ikona pojavljuje se lijepa Carolina Thaler. Osim odjeći, ovdje se trend pokorio i make-upu. Naime, deblja linija olovkom ili tušem na kapcima, u stilu šezdesetih, prava je opcija ako želite naglasiti ovaj stil.

Posao su odradili fotograf Thanassis Krikis, stilistica Vanessa Bellugeon i vizažistica Christina Lutz. Na fotografijama možete vidjeti proljetne kreacije Dolce & Gabbana, Balmain, Chanel, Burberry Prorsum, Louis Vuitton i Fendi.

carolina-thaler-lofficiel2carolina-thaler-lofficiel3carolina-thaler-lofficiel4carolina-thaler-lofficiel5carolina-thaler-lofficiel6carolina-thaler-lofficiel7carolina-thaler-lofficiel8carolina-thaler-lofficiel10carolina-thaler-lofficiel11carolina-thaler-lofficiel12


Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location