Username *
Password *
Remember Me

Kako ga ne voljeti? Naš najbolji stilski suputnik i ove sezone spašava mnoge situacije i oduševljava nas starim dobrim retro krojevima. Radujemo se hipi i boyfriend trapericama, te uskima poput tajica i onima navy kroja, visokog struka. Traperice nosimo i na štikle, a uz sako i majicu dobivamo odličnu formulu za mnoge izlaske i odlaske na posao.

riverisland 9

River Island

Provjerili smo nove kolekcije i otkrili pregršt cool stilova za modnu igru tim vječnim denimom koji nas prati iz sezone u sezonu. Za nju dizajneri predlažu krojeve u raznim varijantama, izbijeljene, crvene, žute, s aplikacijama i bez, a za njega prsluke, traperice do koljena i jakne u više tonova. Čak su i ruksaci od trapera. Inače, denim najviše voli kombinacije s etno motivima i tirkiznim nakitom, sa zakovicama i kristalnim detaljima. Super ležerno će izgledati s maramom i šeširom u jarkim nijansama, kao i balerinkama i japankama. Kako god ga složili, kombinaciji daje casual notu. Savršen je i nezamjenjiv. 

Ako vam dosadi, traper možete preurediti i sami. Brojni dućani s ukrasima za tkanine i DIY projektima nude sitnice kojima ćete lako oplemeniti svoj dosadnjikavi traper komad. Na njega je lako aplicirati, jer je mekan i podnosi sve vrste ukrasa.

accessorize 11
Accessorize

laredoute
La Redoute

riverisland 3
River Island

ivancica
Ivančica, dječji i modeli za odrasle od kože, po 544 kn

 riverisland 10
River Island

riverisland 12

Foto: prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location