Username *
Password *
Remember Me

Slojevitost nam dopušta igre dužinama, ali i teksturama: ove sezone na policama naših omiljenih dućana naći će se i brojne perforirane tkanine. Vizualno, ovo je fantastična prilika da se poigrate onime što je ispod, jer rupičasti komadi idealni su za likovnu igru modnih ploha. Primjerice, žuta ili crvena majica promijenit će izgled jakne čija površina dopušta pogled na sloj ispod. Stilisti obožavaju ovakav tip slaganja jer to je ulaznica u svijet kreativnosti koji omogućuje razvoj vašeg osobnog stila, te uvijek izgleda atraktivno. No, mrežastu majicu možete nositi i na kratki top koji je jedan od hitova za ljeto koje dolazi.  

HeatherMarksVogueLA10

Ovu temu obradili su, no u crno-plavo-bijeloj varijanti, u novom Vogueu Latin America. Stilist Andrew Holden slavnu je ljepoticu Heather Marks odjenuo u kreacije kojima je naglašen kosi kroj, što stylingu dodatno daje na dinamici, osim činjenice da su uglavnom perforirane. Make-up potpisuje Fumiaki Nakagawa, a frizure je radio Yoichi Tomizawa. Lijepe fotografije napravio je poznati autor Kevin Sinclair.

Kad ih vidimo u dućanu, krojevi s rupicama nerijetko nam se čine kompliciranima za slaganje, no kad malo razmislimo, očito je da nam upravo one daju na inovativnosti, jer u svakoj situaciji mogu izgledati drugačije. Uz pomoć perforacija možete sugerirati i novi uzorak, odjenete li ispod nešto točkasto ili prugasto. Malo modne igre nikom ne škodi.

HeatherMarksVogueLA1HeatherMarksVogueLA3HeatherMarksVogueLA4HeatherMarksVogueLA5HeatherMarksVogueLA2HeatherMarksVogueLA6HeatherMarksVogueLA7HeatherMarksVogueLA8