Username *
Password *
Remember Me

Nova beauty sezona karakteristična je po make-upu za oči koji pruža nebrojene kombinacije i stilove, a jedan od njih su olovke i smokey u bojama, koji pogled čine apsolutno zavodljivim i neodoljivim! Uz zalizanu kosu, još jedan hit koji brojni stilisti predstavljaju u svojim radovima na modelima i slavnim osobama, oči fantastično dolaze do izražaja, naročito ako su obrubljene nekom intenzivnom nijansom ili pak crnom olovkom koja prati oblik krila.

op

I maskare pogoduju ovom trendu. Nove nam zaobljene četkice olakšavaju uvijanje i usmjeravanje trepavica prema vanjskom djela oka, a boje olovaka koje se nude, poput plavih i žutih, na našim očima otkrivaju jedan drugačiji stil, te naglašavaju same nijanse u zjenicama na poseban način. Naglašene oči vole i savršeno iscrtane obrve, ponekad diskretno, ponekad snažnije, ali i manje korištenje rumenila. Naime, uz ovako uređen pogled idealno je na obraze nanijeti manje crvenkaste ili ružičaste nijanse, jer oni trebaju izgledati sasvim prirodno. Na usne, pak, u ovom slučaju idu neka sjajila, po mogućnosti boje mesa ili roza.

Crveni ruž odgovarat će uz bijelu olovku na očima, koja ih dodatno vizualno povećava, te minimalno maskare, za ultra moderan famme fatale look. Zlatno gusto wet-look sjenilo, koje često dolazi i u obliku pigmenata, nanosi se uz pomoć baze za kapke, kako bi se savršeno smjestilo, a uz to je dovoljno samo malo sjajila za usne u koraljnim nijansama. To je ultimativni ljetni look koji još bolje izgleda kad malo potamnimo.

Foto: Nikolay Biryukov @ SnC Magazine / Model: Maria Kashleva / Make-up i kosa: Savva

SnCBeauty5 crSnCBeauty6 crSnCBeauty7 crSnCBeauty8 crSnCBeauty9 crSnCBeauty4 crSnCBeauty1 cr