Username *
Password *
Remember Me

Koja je idealna količina puder nijansi, a da konačan efekt ne bude previše – blijed? Jednaka situacija dešava se u beauty i modnim momentima: previše puderaste zacementirat će kombinaciju, odnosno premalo će dopustiti da se odjeća istakne i zasjaji! Samo što pretjerani sjaj na licu ne želimo, dok ga na odjeći itekako hvalimo.

op cosCos /prozirna suknja razbija monotoniju kombinacije


Paleta tih savršeno clean nijansi proteže se od sivkasto-smeđe, preko brojnih tonova kože, pa sve do onih oplemenjenih narančastim pigmentima. Mnoge od njih u ovosezonskim su kolekcijama visoko na popisu najelegantnijih. Uostalom, kad su to uopće bež nijanse sišle sa pozornice koju zovemo modom? Nikad. Znači, bež komadi koje kupite danas isplate se i za pet godina. Sa cipelama je još bolja situacija. Salonke na visoku potpeticu u nijansama pudera nose slavne cure kad žele naglasiti jednostavnost svog stila, kao i vrhunsku eleganciju.

Uz odjevnu kombinaciju nijanse pijeska savršeno pristaje crveni ruž – doza boje na cjelokupan će styling baciti novo svijetlo i dati mu na energičnosti, pošto svijetlo smeđa od glave do pete ponekad može izgledati previše bljedunjavo. Naime, jako bijela, neosunčana put, izgledat će još bljeđe, dok će na preplanuloj koži ovaj stil izgledati mnogo, mnogo bolje. Kao, uostalom sve ostalo. Čim potamnimo nekako smo si zgodniji!

Slojevitost je još jedan stil kojeg boja pudera totalno obožava: nježni slojevi tila, svile i sličnih transparentnih tkanina otkrivaju neke nove nijanse i time daju na nježnosti i mekoći. Ako imate neku takvu haljinu, i ne znate kako je "podignuti" dobro su rješenje šalovi ili mega ogrlice u boji. U principu, takve "neprimjetne" nijanse odlična su podloga za komade nakita koji bi u nekim drugim pričama bili previše. Tu je još i volumen – svijetle nijanse vole stilsku igru povećim dimenzijama!

Foto: prshots

Diane von Furstenberg ss2013 17
Diane von Furstenberg

accessorize 1
Accessorize

accessorize 2
Accessorize
ANN CHRISTINE 96 917 cr
Ann Christiane

dolce gabbana ss2013 35
Dolce & Gabbana

littlewoods
Little Woods

viviennewestwood
Vivienne Westwood


riverisland
Šešir i torba River Island
riverisland 1