Username *
Password *
Remember Me

Naši omiljeni ljetni krojevi moraju zadovoljiti više kriterija: biti lagani, po mogućnosti napravljeni od pamuka, svile ili lana, kako bi koža slobodno disala, te lepršavog, pomalo voluminoznog kroja. Kad je riječ o haljinama za neke posebne trenutke, naglasak je na struku i tankim naramenicama, uz široki donji dio (totalno slatko i retro!), dok dnevne haljine ili one za plažu podsjećaju na hipi stil. Cvjetni uzorak uvijek je dobrodošao u proljetnim i ljetnim kombinacijama, posebno ako imate neke zlatne ili srebrne japanke kojima ćete začiniti svoju flower dress.

ff

F&FŽelite li naglasiti romantiku, odaberite cvijet kao detalj, a ukoliko imate haljinu bez naramenica, dugu & fluidnu, ukrasite je tankim ogrlicama. Ili odaberite neki sjajni detalj koji će vašu dnevnu kreaciju pretvoriti u kraljicu večeri! Modna igra ljeti je posebno dražesna, ne samo radi velike količine detalja koje nosimo, već i radi motiva koji su za toplijih dana razigrani na brojne načine. Haljine u ljetnoj garderobi uistinu imaju posebno mjesto. Nosite ih danju uz balerinke, špagerice ili kitten-heel u špic, a navečer uz platforme i ultra visoke štikle. Udobne lanene haljine odlično će izgledati uz neki lagani pamučni šal i velike šarene ringove & kožne rimljanke. Ako je bijela, ukrasite je nekim dodatkom u boji.

Mala crna haljina uvijek je spas, nadogradite je cipelama i torbicom u boji ili jednostavno ponesite nešto bijelo, kako i nalaže ovosezonski hit trend bez pigmenata. Ipak, preplanulu put najbolje će istaknuti haljine u neon bojama, te u ružičastoj, pepermint i zlatnoj nijansi. Pasteli uvijek sugeriraju retro eleganciju, pa imate li neke komade od prošle sezone, sad ih lijepo izvadite iz dubine ormara i dopustite im da se malo osunčaju. Na lagane ljetne haljine najbolje pristaju uski sakoi, voluminozne košulje, bijele ili u boji, ali i traper prsluci. Ako vam je haljina dosadila uvijek je možete ukrasiti bedževima, broševima, ogrlicama ili remenom. Što se tiče kose i šminke, uz večernje će kreacije prekrasno izgledati sjajna kosa, u valovima ili složena u pundžu ili čak pletenice oko glave, dok će dnevne, lepršave kreacije voljeti razbarušene lasi, spontane i neobavezne. Make-up je jednako važan – nosite opaki smokey uz malu crnu, a lagani bronzer uz veliku hipi haljinu.

Foto: prshots

accessAccessorize

duneDune

dune2

Dune

hobbs1Hobbs

hobbs2
Hobbs

hobbs3
Hobbs

jaeger
Jaeger

jaeger 22
Jaeger

laredoute 1210
La Redoute

monsoon
Monsoon

 dunnes1
Dunnes

dunnes2
Dunnes

FF1
F&F

FF2
F&F

FF3
F&F

FF4
F&F