Username *
Password *
Remember Me

Iako se ovih dana brusimo na šarenilo, motive egzotičnih ptica i visoko-pigmentirane ilustracije, ovu temu posvetit ćemo crnoj i njezinim brojnim svijetlim stranama, raznim prednostima i vrlinama. Kao prvo, kombinacija u crnoj uvijek daje dojam elegancije i vitkosti, vječno je dobrodošla i nikad ništa ne prepušta slučaju. To znači da je spas u situacijama kad imamo potrebu za nekim samozatajnim stylingom ili jednostavno osjećamo da je najtamnija apsolutno jedina solucija toga dana.

river island 10River Island


Proljetne crne kombinacije podrazumijevaju slojevito odijevanje u lakšim teksturama. Idealne su svilene, pamučne i satenske tkanine, ponekad ukrašene perforacijama ili čak nekim aplikacijama. Crna, kao jednostavna podloga, lako prihvaća brojne druge stilove bez boje, pa je možete nositi i u hipi i u glamuroznoj varijanti. Mnogi stilisti uz tamne teksture predlažu nakit zlatnog ili srebrnog sjaja u većim dimenzijama, a izvrsno će izgledati i uz neon modne dodatke. 

access1Accessorize

 
Hipi je ovih dana dobio na snazi, jer kreće sezona koncerata i festivala na otvorenom, te je savršen u ležernim kombinacijama dugih haljina, vrućih hlačica, komada s resicama i kaubojskih šešira ili slamnatih oboda. Crni prsluk sa zakovicama idealan je za brojne varijante odijevanja, bilo da se radi o trapericama ili pamučnoj tunici, dok je crni sako visokih ramena prekrasan uz crne kožne hlače i balerinke. Upravo su ravne cipele baza za popularan androgini "boy-meets-girl" stil, koji ćete otkriti u hlačama, prsluku i bijeloj košulji.

ann christine 1Ann Christine


Crnu često odabiremo za izlaske i svečanija događanja. Ako ste se opredijelili za malu crnu haljinu nadogradite je crvenim ružem i biserima, to je apsolutno klasična opcija, ili se pak odlučite za tamni smokey sa crnim tušem i bronzerom plus srebrnim nakitom u obliku lanaca. Kad je riječ o šminki, uz crnu nosimo sve verzije, jer je kao neutralna modna podloga vrlo prilagodljiva. No, kao i uvijek, treba obratiti pažnju da se kosa i šminka slažu stilom, kako bi sve zajedno tvorilo zanimljivu priču.

Foto: prshots

river island 3River Island 

diesel 1

Diesel

river island 2
Accessorize

river island 7
River Island

river island 8
River Island 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location