Username *
Password *
Remember Me

Naša nova, još jedna ekstremno velika galerija fotografija donosi vam stotinjak različitih odijela, kostima, sakoa i onoga što su dizajneri osmislili za ovu sezonu, a tiče se kroja jaknice koju definiramo kao klasičan komad za svaku garderobu. Taj se odjevni predmet pojavljuje kao fantastično inovativan kroj, te je ove sezone poprimio mnogo lica, od minimalističke jaknice bez ovratnika, preko ukrašenog retro komada, pa sve do blještavog i voluminoznog stilskog aduta koji je i više nego idealan za ljetne zabave, naročito ako ga nosite samostalno, plus pokoja kičasta ogrlica.

op-hobbsHobbs


Dalek je put prešao taj sako da bi danas, u eklektično doba, razvio svoju strukturu do neviđenih stilskih visina. Svako desetljeće tijekom prošloga je stoljeća sako definiralo na svoj način, a danas se svi oni vraćaju na pistu, ali i na ulice gradova diljem svijeta. Nosimo ga i uz tenisice, ali i uz seksi štikle koje su omiljeni večernji modni dodatak. Ukrašavamo ga maramama, mega-ogrlicama i jednostavnim majicama. Dodajemo mu broševe i drugi simpatičan nakit, a viđen je i u društvu ruksaka. On je poput starog dobrog prijatelja – svaka garderoba ga ima, čak i preko nekoliko komada, te s godinama njegova energija nimalo ne jenjava.

Za sakoom i odijelima posežemo u brojnim prilikama, naročito kad želimo naglasiti fini stil, ali i dotjeranost uvesti u sferu bezvremenske elegancije. U tome će nam pomoći salonke s visokom tankom potpeticom i torbe srednjih dimenzija, u snažnim bojama. Ako ste u prilici kupiti fino odijelo, te želite da ono bude prilagodljivo u situacijama kad vam treba nešto klasično, neka ono bude u nekoj pastelnoj nijansi. Crna odijela znaju izgledati preozbiljno, dok će ona u nježnijim nijansama naglasiti ženstvenost, no ipak ostvariti ozbiljniji dojam jer strogi kroj, na kraju krajeva, uvijek ističe poslovnost svake modne situacije.

Foto: prshots

ffattesco F&F ffattesco 1F&F

ffattesco 3F&F

riverisland River Island

riverisland 2River Island

riverisland 89River Island