Username *
Password *
Remember Me

Ljeto je u punom zamahu, te nam otvara zabavna stilska područja: nose se badići uz debele lančane ogrlice, mega šilterice i končane haljine, uz pojačanje vodootpornih maskara u bojama. Plaža-style nudi brojna zanimljiva i zabavna rješenja, a kad je o moru i godišnjem odmoru riječ, modni je stil visoko na listi prioriteta. Što i kako nositi? Donosimo vam zanimljive prijedloge i sugestije!

 

ooo


1 Šareni badić - popularni su motivi flore & faune, retro krojevi i jarke nijanse.

2 Kapa glavu čuva – veliki šilt je obavezan, štiti sunce bolje od ičega. U igri su i mega slamnati šeširi, a ako vam je vaš dosadio, uvijek se možete poigrati dizajnom!

3 Plastičan nakit – uvijek je praktičniji od zlata ili srebra dok ste na plaži. Ove sezone brojni dućani nude ukrase u popularnim neon nijansama, narukvice s perlicama i ostali nakit za gležanj, nožne prste… 

 

1

4 Lagane pamučne haljine – končani materijali & lepršave teksture ove sezone najviše vole haljine kosog kroja. Jednostavno se nose, te kombiniraju u dnevnim i večernjim trenucima.

5 Vruće hlačice – uvijek praktične, u gradu ali i na moru. Umjesto remena možete nositi šarenu maramu ili komad špage – totalno navy!

6 Retro šilt – bio je popularan u osamdesetima, a sad se vratio u plastičnim varijantama i kombinaciji s pamučnim trakama. Dobra opcija ako vam šešir smeta za frizuru…

7 Kratki top – nije ni majica, a nije ni grudnjak, već neka mješavina i kombinacija. Zanimljivi trend koji ima sto lica, idealan uz lagane maxi suknje i hlače visokog struka.

Foto: Kyrre Wangen za Plaza Magazine
Styling: Ellen Mirck
Kosa i make-up: Fernando Haddad
Model: Erica Bertoni

 

2356789