Username *
Password *
Remember Me

Idete van, a nemate ideju kako se našminkati? Donosimo vam nekoliko zanimljivih prijedloga. Kao i svake jeseni, make-up voli tamne nijanse, naročito kad je riječ o ruževima za usne ili sjenilima u mat i sjajnoj varijanti. Ne zaboravite na ono staro, dobro pravilo o kombiniranju nijansi, da ćete oči najlakše naglasiti konstrastnom bojom, na primjer plave oči tamnim nijansama, ili zelene i smeđe ljubičastim.

 

1

 

Dakako, tu su i pravila noćnog stila koja podrazumijevaju i intenzivne pigmente, pa se možete poigrati kombiniranjem ljubičaste maskare i plavog sjenila, no u tom slučaju smirite dojam na obrazima i usnama. Crveni ruževi su klasika i kao takvi su poželjni u svim kozmetičkim torbicama. Ne ustručavajte se nositi ih danju, dok su za večernje momente nezaobilazni! Želite li naglasiti veličinu usana, odnosno vizualno im dati na dimenziji, s unutrašnje strane stavite svjetliji ruž, a s vanjske malo tamniji. Ili na unutarnji dio stavite još malo sjajila.

 

2

 

Predlažemo i da isprobate ItGirl jesenski look koji vam predstavljamo u suradnji s našom poznatom beauty blogericom Beauty Blogette i kozmetičkom kućom Lancôme. Radi se o vječno modernom izgledu kojim možete naglasiti ženstvenost i glamur. Očit je i retro stil iz osamdesetih koji je ove sezone ušao u svijet ljepote na velika vrata, te se drži u svim područjima make-upa: olovkama, sjajilima, ruževima i rumenilima… 

 

3

 

U modi su i razne igre na kapcima: tuš i olovka u svim varijantama, od leptirastih oblika do tanašne crte tik iznad trepavica koja naglašava pogled. Smokey je odličan način za isticanje dubine pogleda i veličine očiju, a najbolji je u više nijansi, unutra svjetlija, vani tamnija nijansa. Radi se o divnim optičkim varkama koje oči čine senzualnima.

Foto: Anairam @ Elle Mexico i Joseph Saraceno
Make-up: Ossiel Duarte i Dee Daly

 

4

 

5

 

22

 

23

 

25

 

26

 

27