Username *
Password *
Remember Me

Ulica je danas nova pista, a upravo to bila je glavna ideja vodilja kad su u kući L’Oréal Professionnel stvarali novu jesensku kolekciju frizura, te birali lica koja će ih savršeno prezentirati. - Ova demokratizacija razvijanja trendova dolazi s popularnošću it-djevojaka: mladih žena svjetski poznatih po svojem osjećaju za stil, originalnom ukusu za odjeću i hrabrim odabirom frizura. Ove žene zapravo, uz holivudske zvijezde, predstavljaju današnje trendseterice! Po prvi put, L’Oréal Professionnel prezentira nove trendove frizura, It Looks jesen/zima 13/14 na trima, međunarodno poznatima it-djevojkama: Mary Charteris, Langley Fox Hemingway i Elli Waldmann. Njih tri transformirali su Odile Gilbert i Frédéric Mennetrier za jesenske It Lookove: Rose Gold Retro valovi, Silver Blonde Chignon i Icy Brown bob - . loreal professionel fall2013 Mary Charteris
ROSE GOLD RETRO
Mary Charteris britanski je DJ i modna ikona, čije su najbliže prijateljice Kate Moss i Stella McCartney. Slijedeći stope svoje tete, Daphne Guinness, Mary je pozirala za svjetske časopise i radila s dizajnerima kao što su Louis Vuitton i Jason Wu.

Ružičasto-zlatna trenutačno je najpopularnija boja kose! Ovaj spoj bakrene nijanse i nijanse marelice blond boje, zapravo je interpretacija blond nijanse jagode koju je omogućila Inoa. Od Bottega Veneta do Marc Jacobsa, i holivudskih zvijezda kao što je Jessica Chastain, svi su "pali" na ružičasto zlatnu boju retro valova. Kolorist Frédéric Mennetrier iskoristio je ovu inspiraciju kako bi transformirano ružičasto zlatne kovrče na Mary Charteris. Odile Gilbert objašnjava da je tajna ovih retro valova efekt dvostruke teksture: ravni korijen i valovite dužine.

 

 

loreal professionel fall2013 2Langley Fox Hemingway
ICY BROWN BOB
Langley Fox Hemingway američka je umjetnica i model koja je skicirala za brandove kao što su Louis Vuitton i Marc Jacobs, te pozirala za časopise Grazia i Foam.

Ove sezone, smeđe boje su hladne i ledene! Ovaj trend ledeno smeđe varira od tamno pepeljasto smeđe do svijetlo hladne kestenjaste. U kombinaciji s bobom – frizurom ove godine prema New York Timesu – rođen je Icy Brown Bob ove sezone. Prema Odile Gilbert, bob se nosi u svim prilikama ove sezone. Objašnjava, „Ono što čini bob suvremenim ove sezone je grafički oblik u kombinaciji s metalik smeđim bojama koje podsjećaju na antičku broncu“.

 

 

loreal professionel fall2013 Ella Waldmann

SILVER BLONDE CHIGNON
Ella Waldmann francuska je glumica i pjevačica. Isto tako je modna muza, te je snimila kampanje za Cartier i Hermès. Trenutačno radi na albumu sa svojim partnerom Adrien Gallom, pjevačem francuskog rock banda BB Brunes.

Silver blonde novi je hit blond boje. Možemo je vidjeti na zvijezdama kao što su Carey Mulligan i Miley Cyrus, ova platinasta blond boja može varirati od intenzivno sive do suptilno srebrne. Inspirirana modnim showovima (Nina Ricci, Loewe) i zvijezdama (Kate Upton, Naomi Watts), ova nijansa često se nosi u voluminoznom chignonu koji je lagan i moderan.“Kod Elle smo stvarno htjeli raditi s platinastom bazom te dodati nekoliko pramenova u nijansama od intenzivno sive to suptilno srebrne," objašnjava Frédéric Mennetrier. Prema Odile Gilbert, sofisticirani chignon donosi mekoću i retro prizvuk koji je u kontrastu s modernošću srebrnih pramenova.