Username *
Password *
Remember Me

Može li brže? Debelo smo u zimskoj sezoni 2011, a slinimo za prefall i fall kolekcijama 2012! Još nismo ni krenuli u stilsko istraživanje ljetnih divota, a eto, sanjamo o cipelama koje ćemo nositi tek krajem godine.

Velika brzina je, čini se, postala maćeha trendovima. Mi sjedimo i divimo se, a između nas i njih stoji masivan vremenski razmak. Tako blizu a tako daleko.

I onda dođe neka zvijezda i nosi haljinu iz fall 2012. Nije fer! I kako da mi sada imamo osjećaj da smo potpuno 'u trendu'?

Nekako se stalno čini da kaskamo, kao da uistinu samo 'pratimo' trendove. Oni trče, a mi se iza njih žurimo, iako je distanca uvijek ista... A mi se nadamo da su nam bliže - znate ono što piše na retrovizorima: "things are closer than they appear"...

No, nije sve tako brzo, osnosno tamno. Iako volimo tamno. Boju.
Činjenica je i da volimo novo i sve što ima veze s novinama. Osim toga sve te prefall kolekcije, prerano-za-mene-da-ih-nosim stvari, stilski se snažno oslanjaju na ovosezonske divote. Naime, trend se ne može i neće potrošiti za jednu sezonu tako da možemo stati i udahnuti malo zraka. Stvari odmah sjedaju na svoja mjesta.

Ok, trendovi nas i dalje vuku naprijed, i mi ćemo za njima kad se malo odmorimo. A onda opet u štikle i juriii! Nije ni čudo što su u modi svi mršavi...

Foto: prshots, tooklookbook

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location