Username *
Password *
Remember Me

Uz sve jednostavnije proizvode koji nude privremene boje za kosu, kao što su na primjer maskare za kosu ili L'Orealov Hairchalk, frizura sve više postaje modni accessoires. Promjena boje kose prema raspoloženju, ili čak prema odjevnoj kombinaciji, danas je moguća iz dana u dan, a kako se poigrati nijansama predlaže novi američki Cosmopolitan.

 

KOSA2

 

Modeli Ali Michael i Victoria Brito (foto: Jason Nocito) donose zabavan stil koji su za ovo snimanje osmislili frizer Dennis Lanni i koloristica Lena Ott. Dugina kosa više nije san, već lijepa zanimljivost koja dolazi s modnih pista. Ako vam je to previše, uvijek možete svog frizera zamoliti za nježno ružičastu ili pak balayage pramenove koji se rade s posebnim folijama i daju dojam osunčane kose. Ne zaboravite da tako tretirana kosa treba konkretnu njegu, na primjer Davinesovu liniju Replumping.

 

KOSA4

 

Pramenovi daju dojam većeg volumena kose, a ako želite samo osvježiti frizuru, predlažemo atraktivne pramenove na unutarnjem djelu kose - frizuri će dati na vizualnoj dinamici i malo je osvježiti. To ne moraju biti samo plavi pramenovi, već i ljubičasti, modri ili pak crvenkasti. Ovo je ujedno ekonomičan način bojanja, jer se ne vidi izrast, odnosno bojanje kreće od polovice dužine kose, te uvijek djeluje - fresh!

No, ukoliko imate problema s vlasištem - na primjer muči vas seboroični dermatitis, prvo se oko korištenja privremenih boja konzultirajte sa stručnjacima u ljekarni. Sve o seboroičnom dermatitisu možete naći u jednoj od brojnih Pharmacy to go! tema. Klik!

 

KOSA1+KOSA5

 

KOSA3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location