Username *
Password *
Remember Me

Neki su dani više posebni od drugih, pa se želimo srediti za pamćenje - uz to dolaze i novi trendovi poput vjenčanja na otvorenom ili nekom drugom, malo egzotičnijem mjestu. Promjena adrese možda zahtijeva nešto drugačiji styling, prilagođen momentu, ali i lokaciji. Mnoge modne kuće upravo zato nude ležernije vjenčanice u kojima se može plesati do jutra, ali i, na primjer, šetati plažom!

 

bhldn-summer-2014-wedding-dresses1

 

Bijele fluidne haljine s dodatkom čipke ovosezonske su kraljice stila - zaboravite na neudobne krinoline i za veliki dan uskočite u laganu kreaciju u kojoj ćete se osjećati udobno, koliko i sretno! I spretno, naravno. Uz to idu bijele, zlatne ili bijele rimljanke, ili čak otvorene štikle s remenčićima u pastelnim nijansama. Što se tiče frizure i šminke, u modi je prirodniji izgled kose, pa čak i kad se radi o vjenčanjima, stoga predlažemo vjenčić u kosi ili nježnu tiaru. Make-up, kad je riječ o proljeću i ljetu, bazira se na bronzeru, korljanoj ili ružičastoj nijansi ruža (ovisno o tonu vjenčanice) i maskari. No, pripazite na umjetne trepavice, kako vam oči u jednom trenutku ne bi krenule padati - obratite se profesionalnim vizažistima koji će vam složiti kvalitetan make-up za cijelu noć.

Fotografije: BHLDN

bhldn-summer-2014-wedding-dresses2bhldn-summer-2014-wedding-dresses3bhldn-summer-2014-wedding-dresses4bhldn-summer-2014-wedding-dresses5bhldn-summer-2014-wedding-dresses6bhldn-summer-2014-wedding-dresses7bhldn-summer-2014-wedding-dresses8bhldn-summer-2014-wedding-dresses9bhldn-summer-2014-wedding-dresses10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location