Le Smoking / definicija androginog stila

  Smoking je nekada pripadao muškom djelu populacije - sada je zahvaljujući Yves Saint Laurentu, a nakon toga i Hediju Slimaneu, apsolutno moćan ženski komad garderobe u kojemu ona ipak ističe svoju ženstvenost. Dakle, naglašava suprotnost - zakopčana je do grla, no odijeva super-usko odijelo koje naglašava siluetu, dok kroj prati slim fit trend koji nalaže isticanje vitkosti figure.

   

  abbey-lee-ysl-le-smoking1

   

  Kad je Hedi nastavio YSL priču, te je preimenovao samo u Saint Laurent, donio je pravu odluku: a to je isticanje elemenata po kojima je nekadašnji vlasnik brenda i jedno od najvećih imena u modi, Yves Saint Laurent, radio najbolje: definiranje elegancije i ženstvenosti na samozatajan način. Hedi je ubrzo istaknuo smoking kao top model, te preko njega osmislio čitavu paletu androginih krojeva koje žene danas naprosto obožavaju.

  Ne samo da je crna i vitka, figura je senzualna i romantična na način da ih je Hedi začinio košuljama s volanima uz što se nose ženstvene punđe i jaki make-up. I, naravno, nezaobilazne vrtoglavo visoke štikle u špic. Izvrsno rješenje za svaku zaposlenu ženu koja želi ostaviti dojam moći, privlačnosti i sigurnosti. U tome joj Le smoking fantastično pomaže jer se igra androginim elementima. Ovoga puta u ulozi ovakve super-žene našla se divna Abbey Lee Kershaw.

   

  abbey-lee-ysl-le-smoking

   

  abbey-lee-saint-laurent-eyewear