Username *
Password *
Remember Me

Modna formula spaja kontraste istoka i zapada u prekrasnoj inspirativnoj foto-priči koju je Michael Flores napravio za Schön Magazine: manekenka Sissi Hou isprobala je kako je to istovremeno nositi kimono i tipičnu kaubojsku jaknu s resicama.

western-samurai-style-michael-flores9

Dva su zanimljiva stila ovdje doslovno interpretirana, slažu se kao krajnosti koje na svijet donose jedan novi modni okvir. Današnja moda voli ovakve koktele, naročito kad se dizajneri i stilisti igraju formama i detaljima koje lako poistovjetimo s tradicijom. Izvrstan je posao ovdje napravila Kisha C Jones, odjenuvši lijepu Sissi u kreacije iz novih kolekcija Donna Karan, Missoni, Valentino i brojnih drugih. Kaubojski je stil posljednje vrijeme, naročito s ljetnim festivalima, postao vrlo popularan, a sada vidimo da se fino slaže i s dalekim istokom… Sve su to zapravo etno elementi koji u novije doba ruše granice i igraju se kroz brojne modne forme, dizajnerske intervencije i otkrivaju nove stilske svjetove.

Make-up potpisuje Yacine Diallo, a kosu je sa kaubojskim šeširima kombinirao Nicolas Eldin.

western-samurai-style-michael-flores1western-samurai-style-michael-flores2western-samurai-style-michael-flores3western-samurai-style-michael-flores4western-samurai-style-michael-flores5western-samurai-style-michael-flores6western-samurai-style-michael-flores7western-samurai-style-michael-flores8western-samurai-style-michael-flores10