Eksplozija pramenova!

  TKO? One su rokerice i na kosi nose dugine boje: Abbey Lee Kershaw, Saskia de Brauw i Sigrid Aigren.

  KAKO?
  Na novim fotkama za W magazin cure nose cool frizure s pramenovima u jarkim bojama. Novi zakon kaže sljedeće – raščupano, punkerski, stepenasto i u color drami! Proljetne su nijanse proširile polje djelovanja i odlučile zavesti našu kosu.

  NOVE pramenove nosimo lako. – Popularne su maskare za kosu, nanose se kod kuće, a skidaju se prvim pranjem. Super su za naglašavanje oblika frizure, te su ujedno detalj koji može istaknuti cijeli styling i tako ga nadopuniti na neočekivani način – kaže Petra Granić iz salona Etra.

  Ističe da su maskare dobre i za prekrivanje izrasta, ili čak njegovo naglašavanje u drugoj boji, kao što smo neki dan vidjeli na reviji Jeana Paula Gaultiera (Pariz fashion week). No, pazite da vam ne padne kiša, maskare za kosu odmah se ispiru… A možda je to i fora? Pa ćete imati jedinstveni uzorak na odjeći…

  - Druga opcija su Crazy Colour pramenovi u ludim bojama, koje se malo pomalo ispiru u svakom pranju - priča Petra - treća opcija je klasično bojanje kose, ali onda brinete moramo prvo blajhati, a tek onda bojati. Plavuše su tu u prednosti, njihova svjetla podloga prima sve boje - .

  Ne znate što biste s kosom? A ne želite drastično mijenjati boju? Ovo je domišljat način da je malo osvježite. Pramenovi u boji super idu uz rockerski & punk stil, a vole i čisti minimalizam.

  Dok razmišljate, „snimite“ ove super scene Abbey, Saskie i Sigrid iz novog izdanja W magazina za ožujak. Fotke potpisuje legenda Craig McDean, a styling talentirani Edward Enninful.

  W abbey lee 2 W abbey lee 3
  W abbey lee 4 W saskia 1
  W saskia 2 W saskia 4
  W saskia 5 W saskia 6
  W Sigrid 2 W Sigrid 3