Username *
Password *
Remember Me

Prijelazne sezone idealne su za modne eksperimente: kaput je ovih dana postao haljina, pa ga nosimo s remenom, a najbolji u toj ulozi je onaj tanašni, po mogućnosti trench kroja. Negdje je to čak dugi sako koji se snalazi u ulozi minice: u ovu grupu spada i smoking ili čak pošteni traper komad.

burberry 11
Burberry

Osim modne kuće Burberry, čiji je talentirani dizajner u trenchu otkrio brojne mogućnosti, ovu su formulu isprobali i brendovi Dolce & Gabbana, Acne, Etro, Marni, ali i naša Sonja Lamut. U njezin se trench zaljubila poznata pjevačica Severina koja ga nosi upravo kao dnevnu haljinu. Dok ga Seve kombinira sa štiklama, modna kuća Marni radije predlaže isti uz ravne cipele. Dolce & Gabbana su kaputu skinuli gumbe i osmislili pravu haljinu, dok modna kuća Acne svoj adut predlaže od najmekše svile. Etro u svom divnom stilu donosi šarenu varijantu etno predznaka...

Kad kaput izgubi svoju krutu formu, i smjesti se u neke uže dimenzije, on je zapravo idealan kao zamjena za romantični haljetak, donoseći jednu chic modnu priču uz brojne modne dodatke - od male srebrne pismo torbice do bajkerskih čizama.

 

Severina SOEL2
Severina šalje pusu i nosi kaput - haljinu Sonje Lamut @ SOEL

acne resort 2015
Acne - mekani kaputić kao idealan gornji komad

balmain fall 2014
Balmain - kratko i slatko, a još k tome i military!

burberry 2
Burberry - sva lica trencha...

burberry 21
... i ono krzneno!

dolcegabbana
Dolce & Gabbana - zatvoreni kroj u svili

etro 6
Etro - simfonija boja i detalja

lanvin prefall 2014
Lanvin - krznjak je dobio novi smisao

marni jesen 2014
Sonia Rykiel - šteta ga je skidat!

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location