Username *
Password *
Remember Me

Sally Brooks, Niveina stilistica kose donosi sezonske prijedloge: - ove jeseni stilovi u kosi su dramatični, no istovremeno vrlo elegantni. Radi se o jednostavnim prijedlozima koje možete napraviti kod kuće, kad se pripremate za posao, izlazak ili jutarnju kavu - .

 NIVEA Look The Modern Mullet

Njezine ideje bazu imaju u retro minimalizmu, ponegdje podsjećaju na šezdesete ili osamdesete, no zapravo su dosta pojednostavljene i klasične. Ne zahtijevaju mnogo ukosnica, jer, tko više danas ima puno vremena za išta, stoga proučite prijedloge stilistice koje koja triput osvojila prestižnu nagradu Londonski frizer godine, surađuje s brojnim modnim magazinima, te je nedavno primljena u Kuću slavnih Britanskog frizerskog društva i inspirirajte se! 

 Nivea vizual

Odabirom pet projekata za poticanje dječjeg razvoja kroz igru uspješno je završila prva faza inicijative "Neka odrastanja bude dječja igra" koju je pokrenula Nivea u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske. U projektu je sudjelovalo 10 Društava Naša djeca (DND) iz cijele Hrvatske, a glasovi javnosti su odlučili o dobitnicima donacija. Ukupno je zabilježeno preko 3400 glasova, a najveći broj dobili su projekti: "Kreativan kutak za 5+", DND Opatija, "Čitaj mi" - DND Zabok, "Geppettov kutak" - DND Prelog, "DND je naša obitelj" - DND Križ, "Mali kutak za igranje" - DND Našice. Nivea će podržati svaki od navedenih 5 projekata donacijom u iznosu od 20.500,00 kuna, dok će ostali projekti, koji su sudjelovali na Natječaju, dobiti potporu od 5.000,00 kn. Dobivena sredstva DND-ovi će utrošiti za uređenje i opremanje prostora u kojima djeca provode svoje slobodno vrijeme kroz stvaralačke aktivnosti, druženje i igru, a koji se provode zahvaljujući trudu i naporima vrijednih volontera.

 

NIVEA Look Au NaturelNIVEA Look EleganceNIVEA Look Modern VolumeNIVEA Look Short and ElegantNIVEA Look SimplicityNIVEA Look The Bamboo PonytailNIVEA Look The Knotted BraidNIVEA Look The Modern WaveNIVEA Look The Sophisticated SixtiesNIVEA Look The Twisted Chignon

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location