Username *
Password *
Remember Me

Među top stilovima za ovu sezonu, predlaže L’Oréal Professionnel, je i lob iliti long bob, frizura koja je već sad postala mega zvijezda - sve više žena krati kosu do duljine ramena, želi lagane valove i bujnost koju je lakše postići s nešto kraćom kosom.

LOAN IT LOOKS
Glumica Loan Chabanol


Brz način života i sve manje vremena za posvetiti se sebi (treba naći tri sada da se sjedi u salonu!) dovelo je do toga da žene žele kraću kosu, bez onih mega valova, tako da sada češće idu u salone, no frizura je mnogo jednostavnija za održavanje. L’Oréal Pro je u ime nove sezone osmislio tri ikone koje predstavljaju vodeće trendove: rock muza Jerry Hall, modna blogerica Helena Bordon i glumica Loan Chabanol.  

JERRY IT LOOKS
Rock muza Jerry Hall


No, kad se radi o dugoj kosi tu su nezaobilazni kraći prednji pramenovi ili čak pune šiške koje frizuru čine dinamičnom i modernom. Sve skupa ima malo razbarušen dojam, iako je kraća uglavnom urednija. Općenito, taj messy moment dosta je popularan posljednjih godina, s povratkom prirodnosti i jednostavnosti u svijet ljepote sve se čini opuštenije. Postao je sveprisutan i lako izvediv, naročito s laganim voskovima i gelovima koji ne stvaraju težinu na kosi.

HELENA IT LOOKS
Modna blogerica Helena Bordon