Username *
Password *
Remember Me

Proljeće je u znaku boja, no dio mode nezaobilazno se vrti oko jednostavne palete tonova, gotovo korporativnog izgleda, idealnog za poslovne situacije i one kad styling treba biti najjednostavniji mogući – kod nas je u tome majstor Boris Banović / 2B čiji novi lookbook sadrži i nekoliko upravo takvih haljina. Banović već niz sezona kreira minimalizam koji se bazira na klasičnim krojevima odijela, sakoa, pencil suknji i malih crnih haljina s bijelim dodacima.

lookbook spring part 1 sl. 6

Kod nas se za bijelu odlučio i Ivan Alduk u svom bridal lookbooku, neke od kreacija princess kroja mogu se nositi i u dvugim svečanim prilikama, nisu mu sve haljine nužno vjenčanice. Ovih dana se crno-bijelim varijantama bavi i H&M, u novom editorijalu za proljeće donose neka praktična rješenja baznih odjevnih komada bez boje. Jednostavna elegancija uvijek je u trendu. U kampanjama Sergio Rossi, Via Spiga i Stefanel također vidimo zanimljive komade kojima boja ne treba. Crnu, bez bijele, izabrala je i Beyonce uz izvrstan ravni bob – nosi odličnu haljinu Toma Forda.

alduk bridal lookbook 14

Alduk bridal

lookbook spring part 1 sl. 2

Boris Banović

lookbook spring part 1 sl. 8 cr

Boris Banović

alduk bridal lookbook 4

Alduk bridal

beyonce-bob-hairstyle02

Beyonce nosi Tom Ford haljinu

hm-poolside-style03

H&M

hm-poolside-style04

H&M

sergio-rossi-spring-summer-2015-ad-campaign01stefanel-spring-summer-2015-ad-campaign04via-spiga-spring-summer-2015-ad-campaign01via-spiga-spring-summer-2015-ad-campaign03via-spiga-spring-summer-2015-ad-campaign04