Username *
Password *
Remember Me

Torbe su danas sve češće promišljenog dizajna, od njih očekujemo više nego ikad. Mora ima kvalitetne džepove, vanjske po mogućnosti, da u njih brzo spremimo naš omiljeni gadget. Mora biti čvrsta, no lagana, praktična i naravno nekog cool dizajna. Kao što nam je bitno ono što je unutra kad biramo smartphone, tako i naša omiljena suputnica postaje pametnija. Više nije samo važno kako izgleda izvana, već ključni postaju i unutarnji pretinci gdje s lakoćom ubacimo svoj smartphone, tablet, a možda i laptop i onaj mali pomoćni miš. Promijenili smo životne navike, naročito one u pokretu, tehnologija je uvijek uz nas, a to je dovelo i do male revolucije u dizajnu torbi.

mycloudsmallpackred

Moleskine je lansirao upravo za tu svrhu novu liniju myCloud, čak je i ime inspirirano tehnologijom. Iako se radi o firmi koju znamo po kvalitetnim rokovnicima, zapravo je riječ o kolekciji koja vidno prikazuje kuda idu torbe… Naime, čvrsta unutrašnjost, otporna na eventualne udarce, novi je must have u biranju nove torbe, a nije ni slučajnost da su ruksaci posljednjih sezona sve traženiji. Brojne modne kuće nude ne samo fancy torbe, i ona razvikana imena, već tu su i ruksaci, kvalitetni, kožni, ponekad od nekih pametnih materijala… Neopren i slične varijante lagane su i dobre za torbe koje ćemo zasigurno opteretiti. Bilo bi dobro da kad je prazna, da je što laganija, jer vjerojatno ćemo je dosta opteretiti. Torba je oduvijek bila slika i prilika društvenih navika, pa je tako i sada: gadgeti mijenjaju njezinu ulogu, ali i dizajn.

mycloud moleskine

Cijeli je modni stil posljednjih desetak godina posebno dobro prigrlio sportske opcije, tenisice su chic, a djelomično casual look uvukao se i u poslovni svijet. Traperice se nose u svim prilikama. Sve je ovo dio velike sociološke puzzle, a pametnija i zahtjevnija torba jedna je od njih.

moleskine cloudbag rad back