Username *
Password *
Remember Me

Kad malo pogledate dućanima, u potrazi za dobrim novim cipelama, vjerojatno ćete shvatiti koliko ima dobrih – ravnih. Štikla je napravila mjesta za konkurenciju, a to je rezultiralo ne samo popularnošću niskih cipela na vezanje i tenisica već i balerinki. Nedavno je i Borovo reagiralo na novonastalu situaciju i rezultat je popularna kolekcija My Ballerinas. No, nisu sve jednostavno crne ili smeđe, My Ballerinas dolaze u raznim tonovima i od više materijala i njihovih kombinacija. Ako jedna cipela u sto varijanti paše na odijelo i fine hlače u kombinaciji sa sakoom ili nekom sličnom varijantom, to su balerinke.

laredoute 103130642831652
La Redoute


1 Mogu se nositi gotovo tijekom cijele godine, na najlonke ili na bosu nogu. Uvijek djeluju elegantno, nenametljivo, ne privlače pažnju osim ako su ukrašene šljokicama. Popularne su i lakirane - one su čak dobre i kao večernja varijanta za odjelo koje je malo ekskluzivnije, ili ima smoking kroj.

2 U svakom je slučaju bolje kupiti balerinke od prave kože, a ako je ne nosite, onda tražite kvalitetnu imitaciju. Naime, na bose je noge bolje i zdravije nositi nešto kvalitetno, a i kad se radi o izgledu i očuvanosti, na balerinkama se, kao jednostavnim i čistim modelima, odmah vide oštećenja... Naročito ako pokisnu. Stoga je kvalitetnija i malo skuplja varijanta bolja. Svakako izdvojite za njih malo više jer dobra balerinka traje sezonama.

 

borovo my ballerinas 7

My Ballerinas @ Borovo


3 Čak i uz najstrože odijelo, balerinka daje dojam ženstvenosti, pa se dešava ta fina stilska ravnoteža. Mala mašna na njima, kao čest detalj, dodatno će začiniti kombinaciju, učiniti je manje androginom.

4 Lako je kombinirati i razne boje - odijelo, kostim ili košulja u jednoj, balerinka u drugoj boji. Pošto su to sve jednostavne, klasične forme, dopuštaju laganu igru tonovima, naročito ako je to vaš dress-code.

5 Balerinke uglavnom dolaze u crnoj ili bež, no i tamno plave su odlična investicija. Nemate brige s kombinacijama, volite li ih malo klasičnije... Upravo za kombinacije s odijelima, stilisti često predlažu i neke sa svijetlim vrhom, na primjer srebrnim ili bijelim. Gore idu sve varijante tamnih odijela i bijele košulje, što može poslužiti kao odlična uniforma za poslovan look.

 

laredoute 103130626041618

La Redoute

 

abbey1

Abbey Lee Kershaw @ Vogue Australia

abbey2

Abbey Lee Kershaw @ Vogue Australia

abbey3

Abbey Lee Kershaw @ Vogue Australia

 

laredoute 1031301192051005

La Redoute

 

laredoute 1031301758056106

La Redoute

 

laredoute 10313013839496641 cr

La Redoute

 

 

Planet Obuća balerinke

 

 

 

planet obuca1planet obuca2planet obuca3planet obuca21planet obuca 3planet obuca 22

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location