Username *
Password *
Remember Me

Poput apstraktnog, cvjetnog vrta izgleda slavna manekenka Caroline Trentini u novom W magazinu gdje ju je snimio Willy Vandenperre. Caroline nosi pravi art-chic stil: urednik mode Panos Yipanis osmislio je slojevite kombinacije koje oduševljavaju volumenom i umjetničkim apstrakcijama, a kruna svega je naravno turban koji silueti daje kompaktnost.

caroline trentini7


Ime foto-priče je Sculpture Garden, podsjećajući na proljetne procvale vrtove i bogatstvo nabora kreacija koje nerijetko imitiraju božanstvenu Visoku modu. Klasika je ovdje zastupljena u silueti, ženstvenoj i s naglašenim strukom, dok su potpetice visoke i pravi hit sezone, inspirirane sedamdesetima. Turban se kao etno modni dodatak često pojavljuje u resort kolekcijama ali i editorijalima koji naglašavaju pomalo ekscentričan karakter kolekcija. Ovdje je make-up prikladno jednostavan, s potpisom Lindsey Alexander.

 

caroline trentini5caroline trentini4caroline trentini2caroline trentini3caroline trentini6caroline trentini8caroline trentini9caroline trentini10

caroline trentini1