Username *
Password *
Remember Me

Ljeto je vrijeme kad volimo eksperimentirati s frizurama, a kad je riječ o modernoj pletenici i punđi, stručnjaci iz Schwartzkopfa predlažu ih omotane u kombinaciji s maramom. Upravo taj stil istaknuo se na ljetnoj reviji modne kuće Alice & Olivia u New Yorku, gdje su frizeri i stilisti predložili jednostavnu retro formu. Marama neka bude tanja, a može i ona mala kockasta koja se može nositi i na vratu. Kombinacije? U skladu s odjećom ili neka drugačija boja!

David Kepner Alice and Olivia SS 2015 042 cr

 

Schwartzkopf Professional frizeri koristili su pri izradi ovih frizura dva nova proizvoda koji se mogu nabaviti i kod nas: OSiS+ Session Label Volumizing Root Spray Mousse koji se nanosi poput spreja u nekoliko slojeva, pruža volumen i učvršćuje frizuru i OSiS+ Session Label Plumping Lotion koji osim volumena i njeguje kosu.

Ove sezone pletenice su ponovno hit, predlažu brojni stilisti kose, ne samo da je jednostavna za napraviti, već i otkriva onaj casual efekt, naročito kad je kosa malo mokra ili je želimo malo nakovrčati. Ova je varijanta urbana, odlična i za gradske aktivnosti, a nisko složena prava je predstavnica jednostavne elegancije. Prvo se napravi rep u koji se isplete marama, pa se sve skupa omota oko korijena repa i učvrsti ukosnicama.

 

David Kepner Alice and Olivia SS 2015 027 crDavid Kepner Alice and Olivia SS 2015 038 crDavid Kepner Alice and Olivia SS 2015 126 crDavid Kepner Alice and Olivia SS 2015 164 crDavid Kepner Alice and Olivia SS 2015 195 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location