Username *
Password *
Remember Me

Tijekom vrućih dana na modnu tapetu dolaze novi-stari trendovi, jedan od njih je super mala marama koja se nosi oko vrata ili na glavi: ovu je temu dobro odradio i-D Magazine u svojoj Make love not war modnoj priči koja insinuira hipi trendove iz sedamdesetih. U glavnoj je ulozi model Vanessa Moddy, s odličnim stylingom Alistairom McKimmom. Za fotografiju je bila zadužena Amy Troost.

vanessa moody by amy troost for i d magazine spring 2015 

Marama je odličan modni dodatak uz lepršave haljine, kožne jakne, trapez hlače koje su hit sezone, a od cipela tu su robusne čizme. Kad je riječ o motivima u glavnoj ulozi su razne cvjetne varijante, crno bijeli-print i mix svega toga... Hipi je podloga, no ovdje se ipak radi o urbanoj dimenziji djece cvijeća. Kosu potpisuje Cim Mahony, a make-up Hannah Murray.

vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-1vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-2vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-3vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-4vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-5vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-6vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-7vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-8vanessa-moody-by-amy-troost-for-i-d-magazine-spring-2015-9

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location