Username *
Password *
Remember Me

Remi je osim po glazbi poznata i po repersko-rokerskom imidžu koji je sada malo podignut pastelnim premenovima u lila, rozim i tirkiznim tonovima zahvaljujući njezinoj novoj tituli: postala je ambasadorica za boja za kosu Schwarzkopf Professional Igora Royal Pearlescence. Radi se o nijansama s bisernim odsjajem a osim toga je neki dan u Schwarzkopf amademiji predstavljena i nova linija BC Color Freeze s pH 4.5 tehnologijom za visoki sjaj kose.

 

remi novo11
Remi iz Elementala


Pjevačica Elementala dobila je makeover frizerke Martine Mašić iz salona Wox: radi se o svijetlo plavoj bazi koja Remi stoji odlično, no sada je boja pojačana tonovima koji naglašavaju gornji dio kose. Remi svoju frizuru može nositi na više načina – spustiti šiške ili ih podignuti. Svejedno, boja je upečatljiva i stvara dinamiku na kosi.

 

sch event 77
Predstavljanje novih linija za kosu


- Boja kose trebala bi izgledati svježe kao da ste upravo izašli iz salona što je dulje moguće. Sada je to ostvarivo s novom BC Color Freeze linijom koja s inovativnom pH 4.5 Balancer tehnologijom štiti boju od ispiranja i pruža kosi briljantni sjaj i zdrav izgled. Kada se koristi s IGORA Royal bojama za kosu, izgledat ćete besprijekorno do sljedećeg posjeta salonu – objavio je Schwarzkopf Professional.

 

BC COLOR FREEZE Rangeshot01 cr

 

Backstage Materials 20

 

remi novo3

remi novo6

remi stil

sch event

sch event2

sch event 33