Username *
Password *
Remember Me

Prema posljednjem istraživanju statista.com Londončanke najviše vole karamel nijanse, u New Yorku pobjedu odnose jarko crvene, žene u Sydneyu obožavaju ruževe u bojama kave i nude, Parižanke obožavaju pastelno ružičaste, u Helsinkiju njezine tamnije varijante... A nikad uspavani Las Vegas? Naravno, snažna koraljno narančasta. Ruž nije luksuz, već nezaobilazan beauty proizvod i ultimativan simbol ljepote, a njegovo tržište je vrlo unosno, godišnje ih se proda za čak oko 200 miliona dolara.

lipstick


U pedesetima je Merlinka postala ikona ljepota upravo zahvaljujući ružu, ne samo plavim uvojcima, a to je do danas ostala jedna od onih nezaobilaznih kombinacija – plavušama vizažisti predlažu jače, konkretne tonove ruževa za usne upravo radi kontrasta kose, kože i usana. Brinetama bolje stoje koraljni, topli tonovi, dok će plavušama pasati sve hladnije nijanse. Crvenokose obožavaju tonove karamele i prirodnije boje mesa.

lipstickuse

Najpopularnije nijanse ruževa po gradovima

 

Recentni beauty trendovi sve se više okreću nude make-up look kombinacijama, s malo maskare i istaknutim obrvama, no ruž se ne miče s pijedestala ljepote - crveni je i dalje ultimativni predstavnik ženstvenosti i bezvremenske ljepote. Bilo da se radi o dnevnim ili večernjim prilikama, crveni ruž ima svoju snagu i mjesto, a stilovi ga vole, od onog poslovnog s crno-bijelim stylingom, do eklektičnog boho izričaja. Total look u crnom svakako zahtjeva dozu boje, pa predstavnice stilskog minimalizma često posežu za jačim tonovima ruževa za usne, svjesne da doza boje ipak daje onu predivnu energiju. Nude, zemljane i lagane nijanse ruževa idealne su za svaki dan, te su česte suputnice dnevnih torbica. Kako se približava noć, make-up se okreće jačim tonovima, u skladu sa stylingom!


Advertising-Campaign-Chanel-Beauty-Spring-2015-Featuring-Vanessa-Axente-02
Chanel

 

miranda-kerr-lipstick-makeup-2015-01

Miranda Kerr / Glamour / foto: alique / make-up: Hung Vanngo

miranda-kerr-lipstick-makeup-2015-04-612x813

ysl

Cara Delevingne za ljeto YSL: Vernis à lèvres pop water ruževi za usne

 

barbara palvin for loreal paris-wide
Barbara Palvin @ L'Oreal

 

bonni brown

chanel rouge coco 2015

CS-Buffs model-shot-640x579

 

MAC-Cosmetics-Wash-and-Dry-Lipstick-Creme-DNude-Morange-Steam-Heat-Tumble-Dry

MAC Wash & Dry

 

Pink-Lipstick-4

Quote-2

Stila-Nude-Interlude-Color-Balm-Lipstick

Unique-Lipstick-Shades

 

 

wpid-marc jacobs beauty spring 2015 makeup collection1

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

baš fora istraživanje Keiri jako lijepo stoji crveni ruž

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location