Username *
Password *
Remember Me

Princeza na jedan dan postala je Diane Kruger kad je odjenula čarobnu Chanel kreaciju na Toronto International Film Festival, baš kao i predivna Andreea Diaconu na novom Vogue Spain za listopad 2015. Jedna je crna, druga bijela, optočene kristalima i eteričnim tilom. Tu je i čipka, vladarica seksipila i elegancije, koju je Martina Čičko Karapetrić, autorica studija Boudoir, iskoristila u kolaž stilu za svoju omiljenu kreaciju crvenog tepiha Storybook promocije.

image001
Diane Kruger


Ovih dana u Londonu traje tjedan mode za proljeće 2016. – prijedlog u princess stilu ima Simone Rocha. Radi se o raskošnoj haljini inspiriranoj romantičnim zelenim vrtom, s naglaskom na struk i tulipan siluetu. Sličnu je, nešto širu, klajdicu odjenula slavna glumica Lupita Nyong'o, i to za novi američki Vogue. Lupita, jedna od modnih ikona, prepoznatljiva je po stilu koji voli boje i fantastične uzorke, a kad bira krojeve, to su redovito neki retro komadi iz doba ženstvenosti.

Princeza na jedan dan postala je i naša manekenka Ana Laura Kapetanović - snimila je editorijal bajkovitih vjenčanica Lukabu, dizajnerice Marine Jerant. Fotografiju potpisuje Tomislav Šilovinac, frizuru Ka-Studio, a make-up Ivana Šabanović.

laura kapetanovic

Lukabu vjenčanica dizajnerice Marine Jerant

 

andreea-diaconu-vogue-spain-october-2015-cover

Andreea Diaconu

 

storybook RG 9

Martina Čičko Karapetrić iz studija Boudoir @ Storybook promocija

 

SIM0394-770x1155

Simone Rocha / summer 2016.

 

lupita-nyongo-vogue-cover-october-2015-06-620x820

Lupita Nyong'o