Username *
Password *
Remember Me

…jednog divnog stylinga: jarko rumene usne ovih dana nosi i Anita Dujić te predstavljan idealan blagdanski look (i nosi, kao njoj važan modni dodatak, preslatke Yolo narukvice), a sličan stil zagovara i prestižan brend Giorgio Armani Beauty s novom limitiranom kolekcijom Luxe is more. Ovih je dana i Bipa najavila novost: uvela je u svoj asortiman popualrne i pristupačne brendove Catrice i Essence.

Anita Dujic za Guardian Yolo 6.tif

Slavljenički raspoložena Anita Dujić već sezonama ambasadorica je Guardina Yolo narukvica od kojih se ne odvaja. Osim toga voli crvenu – ne samo na nakitu, već i kao fantastičan ruž koji naglašava njezinu klasičnu ljepotu.

giorgio armani

Ususret nadolazećim blagdanima, Giorgio Armani Beauty predstavlja limitiranu božićnu make-up kolekciju Luxe is more (ekskluzivno u Douglas parfumerijama Trg i Arena centar Zagreb). Nova kolekcija inspirirana je filmskim ikonama 30-ih i 40-ih godina prošlog stoljeća: tu je posebno izdanje palete za lice i oči, te nove nijanse kultnog sjenila Eye tint i mat laka za usne Lip Maestro. -  Paleta Luxe is more s tri teksture nudi sve što je potrebno za kreiranje elegantnog Armani izgleda. Nijanse su odabrane upravo kako bi odrazile prepoznatljive karakteristike ovog branda: jednostavnost i lakoću nanošenja za nadasve luksuzan izgled – istaknula je Linda Cantello, međunarodna vizažistica za Giorgio Armani Beauty.

BipaCatrice

Od sada i Bipa nudi Essence i Catrice: proizvodi u masu tonova, s visokokvalitetnim sastojcima i inovativnim teksturama inspirirani su modnim trendovima sezone jesen/zima 2015. Catrice predstavlja najnovije make-up naglaske za drugu polovicu godine te nudi veliki izbor asortimana, modernih boja ali i klasičnih nijansi.
Essence kozmetika želi pružiti djevojkama jednostavan pristup raznolikim proizvodima koji će ih potaknuti da izraze svoj stil pomoću vesele kozmetike širokog asortimana. U zanimljivim novim kolekcijama uspijevaju ponuditi nešto za svakoga. Proizvodi nisu testirani na životinjama.