Username *
Password *
Remember Me

Nema veze što je svako malo kiša, toplije vrijeme preobrazilo je naš ormar iz tamnjikavog u super-zabavni, za što je zaslužna i - minica. Retro komad koji podsjeća na šezdesete, a onda i na dekade kasnije kad su ih naše mame i bake nosile kao mlade frajerice. Da, noge su se ponosno pokazivale na sve strane... Danas plivamo u masi trendova i biramo koji želimo, pritom miksamo neki sasvim osobni modni koktel, no u ono vrijeme stvar je bila nešto drugačija – minica je bila zakon i bok. Preživjela je sve turbulencije i sada se vraća kao klasičan hot hit komad koji nosimo uz bluze, majice i košulje.

 MINICA SURF MARIJANA

Dolje najbolje pristaju štikle jer vizuelno izdužuju noge. Drži se tog pravila i Marijana Batinić koja je kožni statement komad izabrala za promociju Surf za njegu rublja. - Brojna su istraživanja potvrdila da rublje najsvježije miriše po cvijeću, a najnovija Unilever kolekcija za njegu rublja Surf donosi dosad najmirisnije i naučinkovitije cvjetne kombinacije za čistoću i svježinu rublja – potvrdila je voditeljica promocije u zagrebačkom baru „A most unusal garden“.

 matalan 105134639595965
Matalan / prshots

Klasik je, osim kože, svakako i traper. Denim je obožavan od strane svih generacija, definira urbani stil i bezvremenost, mladost… Za sedamdesete je karakteristična minica s gumbima na sredini, visokog struka koja ovo proljeće ima svoj comeback. Simpatična kreacija paše uz lagane bluze s perforacijama i nježnim čipkastim aplikacijama.

 

 laredoute 1031301156606043
La Redoute / prshots

mintvelvet 1331672027629737
Mint Velvet / prshots

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location