Username *
Password *
Remember Me

Vječito joj se vraćamo – crna je najava nove sezone, a često i dobrog stila. Mariacarla Boscono zabavlja se na novoj Chanel jesenskoj kampanji, Karmen Pedaru se ukrasila volanima, Christy Turlington nosi korzet formu uz Tiffany & Co., a od frajera tu je Maksim Mrvica, glazbenik sa stilom. Odlična mu je ta kombinacija tamno plavih cipela i crnih hlača! Missoni, kao i obično, nudi neke op-art motive, ovoga puta crna je s bijelom, emitira cik cak uzorak. Klasika je to za talijansku modnu kuću čiji su potpis ekspresivno šarenilo plus snažan izričaj.

 Chanel-Fall-Winter-2016-Campaign01

Crna će ove jeseni, ako je suditi prema prognozama, biti u simbiozi sa snažnim ženstvenim teksturama kao što su til i čipka (demonstirala je i Isabeli Fontana), dok je za dečke odlična formula ona jednostavna. Slim odijelo ili traperice plus ležernija košulja. Što dolje? Tamno plave kožne cipele, Maksim ima pravo.

 Maksim Mrvica cr

Tvrđava Sv. Mihovil u Šibeniku sinoć je bila svečanog otvorenja 6. Šibenik Dance Festivala. Festival koji traje 6 dana otvoren je baletom HNK Split '5 do 12', koreografa Igora Kirova i glazbom Kirila Džajkovskog. Među gostima našao se i Maksim Mrvica.

 

 Christy-Turlington-Tiffany-Co-2016-CampaignIsabeli-Fontana-Harpers-Bazaar-Singapore-August-2016-Cover-Editorial04Karmen-Pedaru-Bazaar-Spain-Cover01Elle-Fanning-Tiffany-Co-2016-Campaign1Isabeli-Fontana-Harpers-Bazaar-Singapore-August-2016-Cover-Editorial02Missoni-2016-Fall-Winter-Campaign-002
MISSONI

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location