EDITORIJAL: Uspavana ljepotica

  Ova je sezona u znaku ludog kolorita. Snažne nijanse osvojile su svijet mode i ljepote. U svim bojama mnogo je sunca i snage. Beauty kuće potrudile su se da svoju kreativnost i oduševljenje izrazimo na mnogo načina, pa su sjenila i ruževi pigmentima bogatiji no ikad.

  water1

  Novi editorijal za "Fashion gone rogue" nudi predivna beauty rješenja za noćne izlaske u žutim, narančastim, zelenkastim, crvenim i ružičastim nijansama. Model Isabelle G. kupa se u bojama ljeta, a inspiracija ima i retro predznak: divne dvadesete.

  Make - up artistica Jessica LaBlanche osmislila je predivne kombinacije graduiranih sjenila i jarkih ruževa za usne. Elegancija je naglašena laganim sjajem koji je postignut mekanim svjetlom fotografkinje Shayne Laverdière.

  Cjelokupan styling naglašen je i urednom, mokrom frizurom. No, ako se odlučite za ovako nešto, jednako krasno izgledat će i u kombinaciji sa zalizanom pundžom. Naime, ovako upadljiv i moćan make-up nerijetko se najbolje slaže sa urednom kosom, čija je tekstura u drugom planu...

  Stilistica Sara Bruneau zlatnim je nakitom dala ovoj uspavanoj ljepotici jednu finu dozu glamura.

  water2water3water4