Username *
Password *
Remember Me

Velike dekice? Ne, nije oksimoron, već simpatičan hot projekt Zagrepčanke Nene Mitrašinović koja se ulovila velikih pletećih  igala, pripitomila ih i sada se divimo njezinom cool kreacijama Wool Essentials. Prije oko godinu dana oduševila se svjetskim trendom pletenja divovskim iglama i predimenzioniranom vunom, a danas je ponosna na vlastiti brend. – Tako su nastale - veli Nena - mekane, tople, pastelne dekice od merino vune, s divovskim pletenim uzorkom, koje se savršeno se uklapaju u svaki prostor - . Da će postati hit, Neni je bilo jasno od samih početaka - svaki je još u fazi pletenja imao svoga kupca.

 slika 1


Kad su Wool Essentials dekice završile u domovima svih njenih prijateljica i poznanica, bilo je vrijeme da ih pokaže i ostalima. I tako je osmislila ime branda, počela kampanje po društvenim mrežama i narudžbe su počele pristizati sa svih strana. Zasad ih još Nena uspijeva pokrivati sama, ali ako se ovako nastavi, posao će morati proširiti. Osim dekica, tu su i šalovi i slične forme za omatanje. Nena radi isključivo od prirodne merino vune, najdraži su joj komadi u pastelnim bojama, a osim po vlastitim zamislima, plete i prema posebnim zahtjevima kupaca.
Ovaj prekrasan brand možete pratiti na Instagramu na woolessentials ili na Facebooku, a naručiti možete na mob. 091/503-11-44 ili e-mail: nensy0202 @ yahoo.com.

 

 

 slika 2

 

slika 3

 

slika 4

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location