Username *
Password *
Remember Me

Svi mi dajemo veliku pažnju kod odabira nakita, on će krasiti naše ruke, vrat ili uši. I najjednostavnija odjevna kombinacija dobit će posebnu čar dodamo li na nju nakit. A što je sa kosom? Svaka frizura je posebna, naravno, usklađujemo je s prigodom ili je u dnevnim varijantama.

Predlaže: Ana Kuštre iz salona ANEL

stars hair


Kosa voli nakit, no treba paziti da se ne pretjera. Raznim primamljivim sitnicama nadogradit ćemo svaku frizuru, bila ona kratka ili duga. Upoznajmo se s tim malim detaljima koji mijenjaju sve. Ukrasne ukosnice su prva ideja, najčešće ih na vrhu krasi sitni biser, kristal ili kamenčić. Super su detalj za svečane, dignute frizure. One su male i decentne pa ne možete pretjerati s njima, no obratite pažnju da uvijek koristite istu vrstu na jednoj frizuri, kič ne pristaje nikome.
Lančići za kosu su definitivno najromantičniji nakit, idealan uz večernje haljine ili vjenčanicu. Imamo jednostavne, ali i one bogate koji izgledaju moćno te pristaju samo dugim kosama. Ako se odlučite za lančiće koji padaju na čelo, razmislite o ravnoj kosi ili zaglađenim i strogo počešljanim punđama.

 

Deepa-Gurnani-Black-And-Gold-Statement-Head-Band
Asos


Trake i rajf opcije su za sve dužine kose. Savršene su za kovrčave i ravne frizure te za one poluduge, pa sve do jako kratkih. Danas ih imamo u raznim varijantama: jednostavne, jednobojne, raskošne, sa cvijetom, mašnom... Nose se na spuštenu i podignutu kosu.
Ukrasni češljići klasičan su i predivan detalj koji stavljamo na stranu ili u punđu. Dovoljan je samo jedan da bi frizura bila posebna, ne pretjerujte s više njih.
Marame, to predivno šarenilo na kosi uvijek me vrati u vrijeme pin up-a. Pristaju svim dužinama kose i nosive su od svih materijala. Zavezane u čvor ili mašnicu uvijek će dati dozu ležernosti. Ne nose se uz svečane haljine, ali će svakako podiči svaki dnevni i ležeran stil.

 

flurry-pouf-pin


Gumice s ringom služe nam da i najobičniji rep učinimo posebnim. Prekriveni su raznim cirkonima, perlama ili samo u jednoj boji. Čvrsto zalizani rep dobit će dozu glamura okitimo li ga sitnim detaljem oko gumice.
Nakitom radimo razne kombinacije, opcija je jako puno. Da bismo zaokružili styling potrebno je nakit uskladiti s odjećom. Ako ste se odlučili poigrati nakitom u kosi, svakako pripazite da ne pretjerate s  ostalim nakitom. Manje je više, a vi držite sklad kod odabira i nećete pogriješiti.

 

gols starsASOS-Flapper-Hair-Band
Asos

Hair-16-Knots-645x645Hair-Band

hair1

hair moon

 

round pin hair

 

short-hair-accessories-hairpin

Thin-Headbands-for-Short-Hair1