Username *
Password *
Remember Me

Pariz je duša ove kolekcije, sa svojom Desna i Lijeva obala dualnošću... Paris, hranjen umjetničkim utjecajima, intelektualan, originalan. U novoj kolekciji odajem počast svim slobodoumnim Parižankama - Nicolas Ghesquière za Louis Vuitton.

 Louis-Vuitton-Spring-Summer-2017-Campaign04


Kampanju je na ulicama Grada svijetla snimio velikan modne fotografije Bruce Weber. Na fotkama vidimo predivne detalje, kao i širi, street-style kadar grada koji je u fokusu baš kao i efektni tonovi zlatne i srebrne. Naime, dualnost karaktera očita je i u izboru tonova jer zlaćani i oni srebrnkasti definiraju IT modne dodatke kao i siluetu inspiriranu fluidnim sedamdesetima. Ako nisu te dvije, onda se suprotstavljaju bijela i crna. Igra tonova ima nježnu podlogu – transparentnost je jedan od zakona, slojevitost je ključ zanimljivog umjetničkog dojma.
Kreacije nose slavne ambasadorice Michelle Williams, Jennifer Connelly i Sasha Lane te modeli Natalie Westling, Rianne van Rompaey i Mica Arganaraz.

 

Louis-Vuitton-Spring-Summer-2017-Campaign01Louis-Vuitton-Spring-Summer-2017-Campaign02Louis-Vuitton-Spring-Summer-2017-Campaign03Louis-Vuitton-Spring-Summer-2017-Campaign05Louis-Vuitton-Spring-Summer-2017-Campaign06