Username *
Password *
Remember Me

Od manšete preko marame i kravate do kožne torbe u koju stanu A4 papiri, muškarci imaju svoje apsolutne stilske favorite. Barem oni koji se vole lickati i urediti, srediti tako da ostavljaju bussiness-casual dojam. Izabrali smo top pet detalja koji zaokružuju stil koji se uglavnom bazira na strogom, jednostavnom odijelu. No, više nije sve skupa tako ozbiljno - tu su čak i tenisice jarke nijanse koje odijelo čine posebnim. Manšete su retro, no vraćaju se na scenu brzim korakom jer definiraju eleganciju i čine stil posebnim – a to je baš ono što mu ponekad treba. Kod nas se mogu naći manšete od srebra, čelika, kože... A koža je glavna i na torbama: predivne, jednostavne, kvalitetne, one su također na našoj top 5 listi.

 Argentum2 cr
Argentum


1 Manšete – dolaze u par varijanti, najpopularnije su od čelika i srebra. Ovi ukrasni gumbi statement su detalji koji idu ne samo na sako, već i neku cool jaknu, i njima se sviđa zaobilaziti stilska pravila i kreirati neka nova.

 

 Argentum2 cr


2 Jednostavna kožna torba – za papire i sitnice, idealna je ona klasičnih, srednjih dimenzija. Minimalizam otkrivaju i kratke ručke, model nema detalja, već odiše retro elegancijom.

 

 Argentum2 cr
Strellson


3 Marama i kravata... čak i zajedno – pravi britanski štih daje svilena marama i tanašna kravata, no, naravno, i solo ova dva detalja otkrivaju eleganciju i muževnost. Retro look podrazumijeva tamnije odijelo sitnog motiva i maramu sličnog dezena ili kravatu tanjih dimenzija. Sve skupa potpis je gentlemana ili onoga koji se tako osjeća.

 

 Argentum2 cr
Strellson


4 Tenisice u kontrastu s odijelom čine raziliku. Ne samo za hrabre, već i one kojima je dosadilo biti monoton u tamnoj odjeći. Gore: košulja ili T-shirt plus sako ili bomberica.

 

 Argentum2 cr
Joop!


5 Mokasine od antilopa praktično su rješenje za muške stilske dileme jer idu uz traperice i odijelo. Elegantne su i idealne u nijansama plave, sive, smeđe... ovisno o njegovom stilu.

 

Argentum2 cr 
Argentum

Argentum2 cr
Canali

Argentum2 crArgentum2 cr
Canali

Argentum2 cr
Joop!

Argentum2 crArgentum2 crArgentum2 cr