Username *
Password *
Remember Me

Proljeće je u zraku, bude se cvjetni motivi, jarke nijanse i slatki ukrasi – Franjo Matković fotkao je još jednu kampanju za Fashion.hr, koristeći cvijeće i inspiraciju prirodom, Argentum ima narukvice s dva srca, Etna Maar odjenula je jednu rasplesanu balerinu. Domaći Becha design poziva nas u Wonderland, Elfsi donose vrtno-garažnu zabavu, a Liu Jo predlaže neodoljive komade u sunčanom tonu.

01 Liu Jo jacket 1280kn

Proljeće i cvijeće su svojevrstan simbol buđenja, novog početka, mladosti, a to su sve poruke koje smo željeli komunicirati. Pored toga, imajući na umu da se radi o platformi koja promiče kreativce, bitno mi je da fotografije imaju i određeni vizualni pomak u pomalo likovni, nadrealni svijet. Vjerujem da je važno konstantno naglašavati kako treba maštati i  izaći izvan svojih okvira, jer sve što zamislimo, moguće je ostvariti – fotograf Franjo Matković

01 Liu Jo jacket 1280kn

24. sezona Fashion.hr-a, koja će se na Zagrebačkom velesajmu održati od 29. ožujka do 1. travnja,  donosi revije:  Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, Mirjana Klepić i Yuniku.

01 Liu Jo jacket 1280kn
Model: Jasmina Ćerimagić iz agencije Talia model
Make-up: Saša Joković  
Kosa: Kevin Murphy
Styling: Annika, asistentica Kristina Deranja

01 Liu Jo jacket 1280kn

Baletna Prvakinja HNK-a Lucija Radić @ Etna Maar
Modni pique jedne balerine ime je foto-priče s iskusnom umjetnicom u fokusu i dobitnicom nagrade Ana Roja - crvenokosa Lucija nosi kreacije Andrijane Subotić Pjajčik i otkriva svu plesnu snagu kreacija i pokreta. Dinamiku minimalističkog stila nadograđenog volumenom snimila je Vladimira Spindler. Obradu potpisuje Senja Vild, a make-up Kristina Atletić.

01 Liu Jo jacket 1280kn


Kolekciju čine pamučne haljine, lanene tunike i hlače, prozračna pletiva, mantili i jakne u bijeloj i crnoj boji, nezaobilaznoj crvenoj, te neobičnoj plavoj i bež – Etna Maar.

 

ELFSI

Muzej automobila Ferdinand Budicki poslužio je kao pista za sinoćnje predstavljanje kolekcije dvojca Elfs. Biraj - ženstvena haljina kao iz pedesetih ili tatoo motiv s ružama i mornarima?

ELFSI

01 Liu Jo jacket 1280kn

Snažna crvena, mega cvijet i puf rukavi prijedlog su u novoj kolekciji Wonderland koju potpisuje domaći brend Becha. Druga varijanta, kad se želite ipak presvući u pastele,  fluidna je haljina čipkaste teksture, dupli volan daje na ženstvenom karakteru forme. Kampanja je snimljena u Zadru, model je Magdalena Gero iz Colors agencije.

 

01 Liu Jo jacket 1280kn

 

 

 

01 Liu Jo jacket 1280kn
Liu Jo - koja je nova omiljena proljetna nijansa? Pa ona koja nas podsjeća na sunce!

01 Liu Jo jacket 1280kn

 

Argentum nastavlja u romantičnom tonu - došle su nove narukvice s dva srčeka!

01 Liu Jo jacket 1280kn

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location