Username *
Password *
Remember Me

Kako postići očaravajući pogled? Odgovor ima Peter Philips, Creative i Image Director za Dior Makeup: predstavio je na nedavno održanoj modnoj reviji fenomenalan look koji je, među ostalima, nosila i Dior muza, zgodna Bella Hadid.- Ekstravagancija i zavodljivost danas su u trendu. Osim toga, pomaže nam i tehnologija koja nam dopušta da budemo kreativni, dajući svakoj ženi ono što želi, mogućnost personaliziranog izgleda, slobode i senzacionalnog rezultata od jutra do mraka - .

DIORSHOW1


1. Dior je reintervenirao maskaru i predstavio Diorshow Pump’N’Volume, novu kreaciju koja kreira efekt XXXL trepavica. Tubica je mekana, može se stisnuti čime se regulira količina boje za trepavice. Formula ima visoku koncentraciju voskova i elastičnih čestica koje omogućavaju slojevito nanošenje i impozantan volumen. Četkica je gumena, šiljci su tanašni, omogućavaju preciznost.

2. Na kapke ide jedna od paleta nijansi legendarnih 5 Couleurs. Visoke zasićenosti, snažni pigmenti otkrivaju ekspresivne nijanse koje naglašavaju ton očiju i daju im dubinu. U ponudi su nove varijante:  Electrify, Expose, Inflame, Magnify, Attract, Shock, Provoke u teksturama Matte, velvet, satin, lamé, iridescent, glitter i shiny.

DIORSHOW1
Gigi Hadid i njena omiljena maskara

DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location