Username *
Password *
Remember Me

Na moru ste, a idete van i nemate frizera pri ruci? Nema frke, evo par savjeta kako srediti kosu brzinski i bez puno muke, a da izgleda fantastično. Ljetovanje je znak svakodnevno mokre kose, bila ona slana ili isprana od mora, no prije svega sol navečer treba detaljno isprati.

Sunča se: Ana Kuštre // ANEL

 Hannah Ferguson Swimsuits Harpers Bazaar UK July 2017 Editorial03
Michaela Kocianova // Beach Woman Spain


Nakon toga idu nezaobilazni njegujući preparati – a ako imate dugu kosu, posvetite joj više vremena. Izbjegavajte aparate za kosu jer vjerujte već je dovoljno suha od soli i sunca. Nakon što odradite njegu kose krenite s kreiranjem frizure. Osim legendarnih ljetnih frizura kao što su zalizan rep, pletenice ili zalizane punđe na vrhu glave, poneki dan ostavite raspuštenu kosu. Iskoristite vrući ljetni zrak kao pomoćni alat za izradu frizura, tako ćete zaštititi kosu od fena.

 

 Hannah Ferguson Swimsuits Harpers Bazaar UK July 2017 Editorial03
Hannah Ferguson // Swimsuits Harpers Bazaar UK 

 

Ostavite kosu da se sama prosuši na zraku, dok je još malo vlažna koristite velike ili male uvijače iliti viklere. Dižite pramenove visoko kako bi lokne dobile zavodljiv volumen. Što je uvijač veći, vaša će frizura biti raskošnija.

Osim klasičnih i jednostavnih uvijači tu su i papilote, njima dobivamo sitniji kovrče – to su one debele gumene trake koje se moraju oko pramena. Kada se kosa skroz posuši lagano ju modelirajte prstima, bez učvršćivanja, neka nježno pada. Ljeto je lepršavo i razigrano, neka i vaše frizure budu takve.

 

ana plaja
Ana šalje punp pusa s plaže!

 

Hannah Ferguson Swimsuits Harpers Bazaar UK July 2017 Editorial03Hannah Ferguson Swimsuits Harpers Bazaar UK July 2017 Editorial03