Username *
Password *
Remember Me

Kratke, poluduge i duge kose često znaju dosaditi, a opet... teško vam je donijeti odluku o promjeni? Krenite s kombiniranjem raznih ukrasa. Po dućanima možete pronaći svašta, no ipak vodite računa da je tanka linija između bogatog i kičastog. Najlakše će si nešto naći brinete, crnke i plavuše, dok one sa šarenom kosom trebaju malo pripaziti.

Voli nakit u kosi: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 

00 tout bts hair accessories


Boja na boju?
Na crnim i tamnom kosama super će se uklopiti sve nijanse špangica, ukosnica, rajfova ili tijara. Blond nijanse super će izgledati s bakrenim i srebrnim dok će se zlatne više stopiti s nijansom kose pa će biti manje primjetne. Smeđe i medene boje bit će neodoljive s bakrenim tonovima.

Asimetrično ili pravilno?
Kopčajte svoje ukrase na zalizanu ili obrađenu kosu bila ona ravna ili valovita. Da izbjegnete previše ukrasa, postavite ih asimetrično, na primjer samo na jednu stranu. Klasičnija varijanta je po par komada na svaku stranu... kad je riječ o nekom elegantnom stilu. Kod podignute kose, više nakita stavljajte na jednostavnije punđe dok na one bogatije, s umecima ili jako dugom kosom, koristite samo manje detalje.

Ukosnice umjesto nakita?
Kod odabira nakita za kosu vodite računa o frizuri koju će nakit krasiti, a isto tako i o tome uklapa li se u vašu odjevnu kombinaciju. Balansirajte boje kose i odjeće i zapamtite dovoljno je malo da bi bilo posebno.

 

 00 tout bts hair accessories

00 tout bts hair accessories

00 tout bts hair accessories

 

 

00 tout bts hair accessories
Gucci ss2018.

00 tout bts hair accessories

Oliver Bonas

00 tout bts hair accessories
Versace ss2018.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location