Username *
Password *
Remember Me

Otac i sin, poznati hrvatski dizajnerski duo Mladen i Petar Grubić, otkrivaju 6 lica slavne Nine Violić, a sve skupa snimila je Mare Milin. - Ne robujemo hirovitim modnim kretanjima, dizajnom želimo osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama dizajnom i cijenom omogućiti eksperimentiranje u građenju svog stila. Slavimo samo posebnost - biti drugačiji – istaknuo je Mladen. - Mislim da ova serija fotografija odlično prikazuje raznolikost našeg asortimana i vizija, koju velik broj naših stalnih klijenata voli isticati – dodao je Petar.

 

 1

- Prvo, obožavam njihov nakit, volim tu različitost i nedoslovnost, pružili su mi mogućnost da se svaki put ufuram u neku potpuno drugu ulogu, a to je meni uvijek gušt. Posebno zato što me fotkala Mare Milin s kojom uživam raditi već više od 20 godina, snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunapark – komentirala je Nina.

- Wikipedia kaže: "Stvarnost u djelu postaje iluzija, a iluzija postaje stvarnost. Obični ljudi postaju glumci, a glumci postaju obični ljudi." Sve ima smisla, a Nina tamo gdje možda najviše liči na sebe privatno, žmiri. Otvaram baš tom fotografijom. Svima koji su sudjelovali u ovom snimanju zahvaljujem na inspiraciji, koja se baš uvijek desi na snimanju i nakon njega, a ne matematički, prije snimanja; zahvaljujem nužnom simbiotičkom doprinosu koji je stvorio ovaj omnibus. Da mene pitate, ovu grupu vizuala bih tako i nazvala: Ninin Omnibus. voila! – izjavila je Mare.

 1

 

Model: glumica Nina Violić

Foto: Mare Milin

Asistent Foto : Milan Krkač

Hair: Mijo Majhen

Make up: Nikolina Gega

 

11111
Petar i Mladen