Username *
Password *
Remember Me

Svježina koju mirisu daje zeleni čaj, sa zatomljenom oštrinom zelenog papra, idealno nadopunjuju tople note ambre i sandalovine - objavio je domaći brend Notes of Zagreb te pritom najavio formulu za dom The Floral Square. Ime je inspirirano popularnim Cvjetnim trgom, a radi se o već proslavljenom nazivu iz njihove ponude, čija bočica od ove jeseni skriva novu kompoziciju. Od svih nota, u The Floral Square-u najviše se ističe zeleni čaj, čiji miris daje ambijentu jednu mirnoću i toplinu. U malom mirisnom dućanu Notes of Zagreb-a u Skalinskoj 2 možete ga pronaći u obliku difuzera sa štapićima ili u obliku spreja za kuću.

 Floral difuzor sa stapicima web

U zadnje tri godine Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, te po izvrsnom dizajnu i ambalaži osmišljenoj do najsitnijih detalja. Sve mirise u ponudi odlikuju pomno birani sastojci, koji donose osveženje i toplinu u prostor i dom.


Svaki miris predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. Nit vodilja je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest. The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad), The Well of Life (Zdenac života)...

 Floral difuzor sa stapicima web Floral difuzor sa stapicima web